TV namigi: Najdaljša pot, Magnificov koncert, moški smuk ...

Na Planet TV vas čaka romanca, posneta po  knjižni predlogi Nicholasa Sparksa, na TV SLO pa posnetek Magnificovega nedavnega koncerta iz Stožic. 
Fotografija: Najdaljša pot (The Longest Ride). Foto Planet TV
Odpri galerijo
Najdaljša pot (The Longest Ride). Foto Planet TV

Sobota, 9. februarja


Najdaljša pot: Planet TV ob 20.00

Vikendova ocena: 3 (od 5)


The Longest Ride. ZDA, 2015. Režija: George Tillman Jr. Igrajo: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda, Jack Huston. Romantična drama. 128 minut.
Verjetno je vse, kar morate vedeti o filmu, dejstvo, da je posnet po knjižni predlogi Nicholasa Sparksa. Tokratna romanca je celo nekoliko manj manipulativna, kot je pri Sparksu običajno, a vsebnost sladkorja presega zgornjo mejo marsikakega gledalca ...

Študentka umetnostne zgodovine Sophia (Robertson) se na predlog sostanovalke odpravi na zabavo po rodeu, kjer spozna Luka (Eastwood), prijetnega in prikupnega jezdeca. Čeprav si ne bi mogla biti bolj različna, se zaljubita. Njuna usoda se preplete z zgodbo starejšega moškega (Alda), ki je zbolel za rakom in so mu zdravniki napovedali le še nekaj mesecev življenja ... 
 

Magnifico – Stožice 2018: TV SLO 1 ob 20.05


Robert Pešut-Magnifico. Foto Matej Družnik
Robert Pešut-Magnifico. Foto Matej Družnik


Slo., 2018. R: Jaka Šuligoj. Posn. konc.
»Sem, kar sem, ste, kar ste. Da ste mi živi in zdravi, aleluja!« je odmevalo v Areni Stožice. Magnifico, ki je v treh dekadah zaznamoval slovenski prostor, se od leta 1993 še ni ustavil. V karieri je izdal osem avtorskih plošč, tri filmske albume in imel prek tisoč koncertov.
 

Svetovno prvenstvo: Smuk (M): TV SLO 2 ob 12.15


Dominik Paris. Foto Fabrice Coffrini
Dominik Paris. Foto Fabrice Coffrini


Prenos iz Åreja.
V svetovnem pokalu v smuku sicer vodi Beat Feuz, a trenutno najbolj vroč smučar v hitrih disciplinah je Dominik Paris, ki je pred dnevi že osvojil naslov superveleslalomskega prvaka. Od Slovencev bodo tako kot v superveleslalomu nastopili Boštjan Kline, Klemen Kosi,  Miha Hrobat in Martin Čater. Upajmo, da bodo uspešnejši kot na prejšnji tekmi, do cilja je namreč prismučal le Čater in osvojil 13. mesto.

Komentarji: