Pisana punk druščina se bo ustavila v Ljubljani

Zvezde večera bodo gotovo NOFX, pred njimi pa Mad Caddies, Snuff, The Bronx, Bad Cop/Bad Cop in The Mor(R)ons
Fotografija: punk in drublic Foto Promo
Odpri galerijo
punk in drublic Foto Promo

Ljubljana - NOFX, Mad Caddies, Snuff, The Bronx, Bad Cop/Bad Cop in The Mor(R)ons je punkrockovski glasbeni venček, ki bo od četrtkovega popoldneva v Kinu Šiška poskrbel za nepozabno doživetje v okviru festivala Punk in Drublic.

Ko organizator Andrej Sevšek razkrije, da so imele glasbene skupine v okviru evropske festivalske turneje na izbiro igrati tudi v drugem večjem mestu v tujini, a je predvsem frontman Fat Mike iz NOFX vztrajal, da pridejo raje v Slovenijo, je še razlog več za obisk festivala in ob tem zagotovilo, da se obeta nepozaben festival. "Fat Mike še danes ne more pozabiti koncerta v Cvetličarni in rad izpostavi, da je bil to eden petih njegovih najboljših koncertov v življenju. Pa jih je dal že veliko skozi," pristavi Sevšek.

Skeptiki si lahko oddahnejo, saj se bo pisana punk druščina gotovo ustavila v Ljubljani, Sevšek pa ob tem dodaja še, da ne samo, da bo poskrbljeno za dobro in energično punk glasbo, tudi vreme za tisti dan oziroma večer obeta. Festival bo namreč na prostem.

Z Andrejem Sevškom smo pogledali tudi v zakulisje organizacije festivala, kako so bende uspeli privabiti v Ljubljano in da je pri organizaciji takšnega dogodka polno (ne)predvidenih zapletov. Pogovor bo objavljen v četrtkovih Lublanskih novicah. 

Komentarji: