Tudi koncert Andrea Bocellija prestavljen

Sloviti tenorist ni pel v dvorani Stožice, bo pa 28. novembra.
 
Fotografija: Andrea Bocelli, sloviti italijanski tenorist. Foto Arhiv Organizatorja
Odpri galerijo
Andrea Bocelli, sloviti italijanski tenorist. Foto Arhiv Organizatorja

Star produkcija, organizator koncerta italijanskega tenorista Andrea Bocellija, ki naj bi sinoči nastopil v dvorani Stožice v Ljubljani, je sporočil, da je zaradi ukrepa, ki ga je izdalo Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije glede izrednih zravstvenih razmer, koncert prestavljen. Star produkcija in managment Andrea Bocellija sta potrdila, da je koncert v dvorani Stožice prestavljen na novi datum, 28. november 2020.
 

Dodatno obvestilo organizatorja.


»Ob tej priložnosti želimo še enkrat izraziti veliko obžalovanje zaradi preložitve koncerta, ki bi moral biti včeraj zvečer v Ljubljani. Posebej nam je žal, ker vemo, da so vstopnice kupili oboževalci iz vse Evrope.

Veliko izmed vas se je na nas obrnilo z vprašanjem, zakaj nismo informacije o preložitvi koncerta objavili prej. Razlog je ta, da smo šele včeraj, na dan koncerta, po 16. uri od Ministrstva za zdravje Republike Slovenije dobili obvestilo o začetku veljavnosti nujnega ukrepa, ki prepoveduje večje zbiranje ljudi na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, dokler ne preneha nevarnost širjenja koronavirusa (SARS-CoV-2). Prosimo, upoštevajte tudi dejstvo, da nam je v petek, 6. marca 2020, pristojna Upravna enota Ljubljana izdala dovoljenje za izvedbo koncerta.

Koncert Andrea Bocellija, ki je bil včeraj prestavljen, bo v soboto, 28. novembra 2020. Vse vstopnice, ki ste jih kupili za včerajšnji koncert, so veljavne za novembrski koncert. Vsem imetnikom vstopnic, ki se tega koncerta ne nameravajo udeležiti, bomo vrnili denar. Več informacij o tem bomo objavili jutri na naši uradni spletni strani.«

Komentarji: