Sedaj še popolna zapora (ljubljanske) Slovenske

Zapora od srede, 22. avgusta, ob štirih popoldne do petka, 24. avgusta _ Zaprte ostajajo Gosposvetska, Dalmatinova in del Tavčarjeve
Fotografija: Zapora Slovenske Foto Mol
Odpri galerijo
Zapora Slovenske Foto Mol

Zaradi prenove vozišča bosta od jutri, 22. avgusta (od predvidoma 16. ure), do predvidoma petka, 24. avgusta 2018, za ves promet zaprti Slovenska cesta na odseku med Dvorakovo in Šubičevo ulico ter Tavčarjeva ulica na odseku med Slovensko cesto in Cigaletovo ulico.
 
Dostop do osrednjega dela Slovenske ceste za intervencijska vozila in dostavo bo možen s Šubičeve ulice. Promet med Trdinovo in Dvorakovo ulico bo urejen enosmerno, v smeri proti Dunajski cesti. Zaprti ostajata tudi Gosposvetska cesta, ki jo sicer pešci in kolesarji že uporabljajo, in Dalmatinova ulica.


Mestni avtobusi


Mestni avtobusi bodo med zaporo vozili po naslednjih obvozih:
- avtobusi na linijah 2, 3G, 6, 6B, 9, 11, 11B, 13, 19B, 19I, 20 in 27 bodo vozili po Tivolski, Bleiweisovi in Šubičevi ulici;
- avtobusi na linijah 1, 1D, 3 in 3B bodo vozili po Bleiweisovi in Šubičevi ulici;
- avtobusi na liniji 5 bodo vozili po Tivolski, Trg OF in Resljevi cesti;
- avtobusi na linijah 7, 7L, 8 in 25 bodo vozili po Tivolski cesti;
- avtobusi na linijah 14, 18 in 18L bodo vozili po Tivolski, Bleiweisovi, Šubičevi, Slovenski, Aškerčevi in Prešernovi cesti.
 
Na Tivolski, Šubičevi in Prešernovi cesti bodo urejena začasna avtobusna postajališča. Za nočne linije N1, 2, N3, N5, 6 in 11 bo izravnava voznega časa - beri odhodi po voznem redu - na začasnem postajališču Tivolska.
 
 

Komentarji: