Predstavitvena informacija

Kreativnost dobra podjetja razlikuje od odličnih

Cilj vsakega tržno usmerjenega podjetja je presegati pričakovanja kupcev ter ponujati inovativne rešitve.
Fotografija: Zeleni salon v Ruski dači za poslovna srečanja na drugačen način. FOTO: Arhiv Ruske dače
Odpri galerijo
Zeleni salon v Ruski dači za poslovna srečanja na drugačen način. FOTO: Arhiv Ruske dače

Ker odlična podjetja spodbujajo kreativnost pri zaposlenih, znajo navdušiti zunanje deležnike – z organizacijo dogodkov, njihovo vsebino, formo, izvedbo in lokacijo. Pri nas med takšne zagotovo sodi Ruska dača v okolici Ljubljane.
 

Presenetljiva arhitekturna rešitev

Primestna vila v Zgornjih Gameljnah je ime dobila po svoji nenavadni podobi. Gre namreč za neslovenski tip hiše, ki je edinstven v našem prostoru. Čudovita in popolnoma prenovljena primestna hiša, ki avtentično priča o življenju premožne slovenske družine z začetka 20. stoletja, je bila zato razglašena za kulturni spomenik, za doslednost in temeljitost obnove pa nagrajena s Steletovim priznanjem.
 

Prijetna izkušnja krepi odnose

Ambient, ki pripoveduje zgodbo, je prijeten na pogled, hkrati pa ponuja kulinarično razvajanje in ekskluzivna doživetja, ustvari posebno, sproščujoče vzdušje, v katerem boste zlahka navezali nove stike ali okrepili daljša poznanstva in sodelovanje. Ruska dača je zaradi svoje specifike, ki je preplet preteklosti in sodobnosti, zanimiva za poslovna in tudi zasebna srečanja in dogodke.
 
Ruska dača je čudovita primestna vila, v kateri se prepletata preteklost in sodobnost. FOTO: Arhiv Ruske dače
Ruska dača je čudovita primestna vila, v kateri se prepletata preteklost in sodobnost. FOTO: Arhiv Ruske dače

 

Dodana vrednost: nekaj povsem nepričakovanega

Najbolj se nam v spomin vtisne tisto, kar odstopa od vsega drugega; je drugačno, nenavadno, vzburi domišljijo, spodbudi zanimanje in radovednost. Recimo Cesarska večerja, edinstven kulinarično-gledališki dogodek z menijem, kot so ga postregli 2. decembra 1908 v ljubljanskem hotelu Union v čast 60-letnice vladanja cesarja Franca Jožefa. Izjemen dogodek, obogaten s čisto pravo, poučno in zabavno gledališko predstavo – v živo. 
 
Cesarska večerja na Ruski dači je gledališko-kulinarični dogodek. FOTO: Arhiv Ruske dače
Cesarska večerja na Ruski dači je gledališko-kulinarični dogodek. FOTO: Arhiv Ruske dače


Ali pa na primer druženje ob pitju portovca, skrbno izbranim užitkom ob kaviarju in šampanjcu. Posebej bogato ponudbo so oblikovali za praznovanja v dvoje. Če ste ljubitelji česa slajšega, v Ruski dači zagotovo ne boste razočarani. Vse to poleg najema salonov za sestanke, za srečanja uprav ali nadzornih svetov, podpise pomembnih pogodb ali družinska slavja in obletnice ponuja Ruska dača. V prednovoletnem obdobju pa je za srečanja zaposlenih ali timbildinge in tudi za zasebna druženja dobrodošel kavarniški paviljon, pa tudi za večja druženja bo poskrbljeno. Vse seveda skrbno in dosledno v skladu z ukrepi za varovanje zdravja.
 
Knjižnica je primerna za poslovne sestanke, pogovore, pogajanja. FOTO: Arhiv Ruske dače
Knjižnica je primerna za poslovne sestanke, pogovore, pogajanja. FOTO: Arhiv Ruske dače

 

Zanimivosti: Večerja s petimi hodi in eno aretacijo

Kulinarično-gledališko doživetje Cesarske večerje je namenjeno manjši skupini do osem oseb v vili ali širši družbi do 16 oseb s poslovnimi partnerji oz. sodelavci, družino, prijatelji v paviljonu. Edinstvena gledališka predstava, ki med posameznimi hodi spremlja kulinarični del, je avtorsko delo ekipe Ruske dače. Pet hodov in ena aretacija zagotavljajo doživetje, ki mu pri nas ni enakega.

Kaviar in šampanjec blagovne znamke Ruska dača lahko naročite kot del pogostitve ali ju podarite gostom kot edinstveno darilo.

Pravi kaviar in šampanjec Ruska dača ponujata pravi gurmanski prestiž. FOTO: Arhiv Ruske dače
Pravi kaviar in šampanjec Ruska dača ponujata pravi gurmanski prestiž. FOTO: Arhiv Ruske dače

 

Kulturno središče na obrobju prestolnice

Vila Ruska dača ponuja obiskovalcem kreativen, dinamičen in raznolik preplet kulture, kulinarike in zgodovine. Le dobrih 10 minut iz središča Ljubljane boste vstopili v mehurček miru, zelenja, romantike. Obisk Ruske dače je popotovanje, ki ga začnete leta 1907, nato vas skozi zgodbe ponese v čas ugodja in udobja premožnega slovenskega meščanstva pred prvo svetovno vojno. Zaključek obiska je spoznanje, da je zapuščina prednikov izjemen navdih za današnji čas. Najsi gre za kulinariko, kulturo, zasebno ustvarjanje ali posel.FOTO: Arhiv Ruske dače
FOTO: Arhiv Ruske dače