Predstavitvena informacija

Zdravilna moč soli

Območje Portoroža je prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano vplivajo na krepitev imunskega sistema.
Fotografija: Obiščite Thalasso Center in se prepustite razvajanju s tradicijo! FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
Odpri galerijo
Obiščite Thalasso Center in se prepustite razvajanju s tradicijo! FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Zdravilen morski zrak, pomešan z vonjem po mediteranskih drevesih, toplo morje in številne sprehajalne poti so razlogi, da se v ta lepi morski kraj radi odpravimo.
 

Tradicija thalasso terapije


Začetniki thalasso terapije v Portorožu so bili menihi iz samostana svetega Lovrenca v 13. stoletju. Z uporabo koncentrirane morske vode (acqua madre), ki nastaja kot stranski produkt pri pridobivanju soli, fango oblogami in namakanjem v morski vodi so si pozdravili kožne nepravilnosti in revmatična obolenja. Danes vemo, da thalasso terapija pomaga tudi pri težavah s sklepi, odpravlja težke noge in celulit. Obiščite Thalasso Center in se prepustite razvajanju s tradicijo!

FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož 

Družinska terapija v solni sobi


Včasih plavanje v morju, pitje velikih količin vode in sladkanje s sladoledom ne pomaga, da se zares ohladimo. Med 12. in 15. uro naj bi se izogibali sončnim žarkom in se zadrževali v senci, je pa to v času šolskih počitnic lažje reči kot storiti.

FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož
FOTO: LifeClass Hotels & Spa, Portorož

Ker otroška radovednost in razigranost ne poznata meja, obenem pa je zdravje visoko na seznamu naših prioritet, so v Termah Portorož pripravili posebno ponudbo Zdrave sence v solni sobi, ki krepi imunski sistem, pozitivno vpliva na dihala in kožo ter spodbuja miselne procese.

Otroci se med 40-minutno družinsko terapijo lahko igrajo z zabavnimi rekviziti in zdravilno soljo, opazujejo barvne ornamente na stenah solne sobe, obenem pa so zaščiteni pred žgočim soncem.

Po terapiji v solni sobi LifeClassova ekipa priporoča zabavno kopel Bubble me, namenjeno otrokom med 5. in 14. letom starosti, ki s pomočjo hidro- in kromoterapije pomaga vzpostaviti ravnovesje v telesu.
 

Brezskrben in varen oddih


V Hotelih LifeClass Portorož se, ne glede na zahtevne epidemiološke razmere, nenehno trudijo za to, da bo vaš oddih zares varen. V njihovi Covid-točki 24 ur na dan poteka samoplačniško testiranje na covid-19, površine dodatno razkužujejo in skrbijo, da bivanje pri njih poteka popolnoma brez skrbi!
 

Naročnik oglasne vsebine je LifeClass Hotels & Spa, Portorož