Igralec Ben Affleck spet v težavah

Jennifer Garner je svojega nekdanjega moža odpeljala na zdravljenje od alkoholizma.
Fotografija: Igralec Ben Affleck FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Igralec Ben Affleck FOTO: Reuters

Ko je že bilo videti, da se je ameriški igralec Ben Affleck ustalil ob novi izbranki Lindsay Shookus, je v zadnjih dneh popolnoma izgubil nadzor nad sabo. Prekinil je razmerje z Lindsay in začel svoj čas preživljati z 22-letno Shauno Sexton. Njegovo nekdanjo ženo, igralko Jennifer Garner, to niti ni presenetilo, saj je očitno že vajena vseh možnih muh svojega bivšega. Ko pa je videla fotografijo, na kateri je bilo jasno vidno, da je igralec domov prinesel več steklenic alkoholne pijače, ji je bilo vsega preveč. Kljub temu, da sta se razšla že pred leti, je oče njenih treh otrok.

Jennifer Garner je v sredo z biblijo v roki in v spremstvu odvetnice prišla na dom Afflecka ter ga prosila naj odide na zdravljenje alkoholizma v center za rehabilitacijo v Malibuju. Igralec se je hitro vdal njeni prošnji, saj se zaveda, da so stvari ušle izpod nadzora. Zvečer je že prestopil prag centra, kjer naj bi ostal dlje časa.

Nekdanja zakonca Jennifer Garner in Ben Affleck imata tri otroke. FOTO: Robyn Beck/AFP
Nekdanja zakonca Jennifer Garner in Ben Affleck imata tri otroke. FOTO: Robyn Beck/AFP


Zvezdnik se je zaradi alkoholizma zdravil že v preteklosti. Prvič je na zdravljenje odšel leta 2001, kjer je ostal mesec dni, drugič pa lani.

»Želim živeti polno življenje in biti najboljši oče, kot sem lahko. Želim tudi, da moji otroci vedo, da ni nič sramotnega če nekdo, ki potrebuje pomoč, le to tudi poišče,« je po lanskem zdravljenju zapisal Affleck.

Jennifer je svojemu bivšemu, uradno sicer še nista ločena, v zadnjem času večkrat dejala, naj se prične obnašati odraslo, ne pa kot nezrel otrok.

Komentarji: