Kim Kardashian sredi epidemije z zabavo na zasebnem otoku

Mnogi so zvezdnici očitali, da je neuvidevna do vseh, ki trpijo zaradi pandemije novega koronavirusa.
Fotografija: Praznovanje se je odvijalo na neimenovanem otoku, kamor so gostje prileteli z zasebnim letalom. FOTO: Angela Weiss/AFP
Odpri galerijo
Praznovanje se je odvijalo na neimenovanem otoku, kamor so gostje prileteli z zasebnim letalom. FOTO: Angela Weiss/AFP

Ameriška zvezdnica Kim Kardashian West se je znašla pod udarom kritik zaradi zabave, ki jo je ob svojem 40-letnem rojstnemu dnevu organizirala na zasebnem otoku.

»Po dveh tednih zdravstvenih pregledov in prošenj, da se vsi sopotniki samoizolirajo, sem presenetila svoj najožji krog z izletom na privatni otok, kjer smo se za krajši čas lahko pretvarjali, da so razmere spet normalne,« je na twitterju ob fotografijah zabave zapisala zvezda resničnostnih oddaj.Praznovanje se je odvijalo na neimenovanem otoku, kamor so gostje prileteli z zasebnim letalom, kot je dejala Kardashianova pa so se na otoku zabavali s številnimi aktivnostmi, med drugim s plesom, kolesarstvom, opazovanjem kitov in veslanjem s kajaki.


Privilegirano življenje


Čeprav je zvezdnica še zapisala, da se zaveda, da ima privilegirano življenje in da je za večino ljudi takšna rojstnodnevna zabava nekaj nedosegljivega pa so jo mnogi na družbenih omrežjih okrcali, da je skrajno neuvidevna do vseh, ki trpijo zaradi pandemije novega koronavirusa.

»To je groteskno,« je čivknil eden od uporabnikov. »Medtem ko normalni ljudje odpovedujejo praznovanja za zahvalni dan in božič​​, se bogati na svojih zasebnih otokih pretvarjajo, da so razmere normalne.«

Nekateri ustvarjalni uporabniki družbenih omrežij pa so se iz Kardashianove norčevali tudi tako, da so zabavo primerjali s prizori iz srhljivk in trilerjev, kot so Solsticij, Parazit ​in Mož iz protja ​ter morastimi alegorijami nizozemskega slikarja Hieronymusa Boscha.

Komentarji: