Lady Gaga ju ni spravila narazen

Zvezdnika sta se pojavila v javnosti in utišala govorice, da gresta narazen.
Fotografija: Ko sta se ameriški zvezdnik in ruska lepotica spomladi leta 2015 zaljubila, je bil marsikdo prepričan, da je njuna ljubezen le muha enodnevnica. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
Odpri galerijo
Ko sta se ameriški zvezdnik in ruska lepotica spomladi leta 2015 zaljubila, je bil marsikdo prepričan, da je njuna ljubezen le muha enodnevnica. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters

Po tem, ko se je dolgo šušljalo, da se ameriški igralec Bradley Cooper (44) in ruska supermodelka Irina Shayk (33) ločujeta, so ju paparaci ujeli, kako se s hčerjo Leo De Seine Shayk Cooper sprehajata v četrti Brentwood v Los Angelesu. Čeprav skrita za sočnimi očali in kapami, sta bila videti dobro razpoložena – njuna dveletna hči je v očetovem naročju uživala v sladoledu.

Zvezdniški par se je prvič po treh mesecih pojavil v javnosti. Nazadnje sta stopila na rdečo preprogo na podelitvi oskarjev, na kateri sta bila zaradi Cooperjeve vloge v filmu Zvezda je rojena, v katerem je nastopil ob slavni pevki Lady Gaga.


Prepričala ves svet, da sta zaljubljena


Prav zaradi filma in čustvenega nastopa na podelitvi, na kateri sta Cooper in Lady Gaga ob klavirju zapela pesem Shallow, so se spletle zgodbe, da imata zvezdnika romanco. Po podelitvi sta odločno zanikala, da se med njima karkoli dogaja. »To je ljubezenska zgodba, pri gledalcih sva hotela ustvariti vtis, da sva zaljubljena,« je povedala Lady Gaga. Govorice, da sta Cooper in Irina Shayk šla narazen, je še podžgal letošnji modni dogodek Met Gala, na katerega se je triintridesetletna manekenka odpravila brez moževega spremstva.

Lady Gaga in Bradley Cooper na 91. podelitvi oskarjev. FOTO: Mike Blake/Reuters
Lady Gaga in Bradley Cooper na 91. podelitvi oskarjev. FOTO: Mike Blake/Reuters


Ko sta se ameriški zvezdnik in ruska lepotica spomladi leta 2015 zaljubila, je bil marsikdo prepričan, da je njuna ljubezen le muha enodnevnica. Cooper se je komaj dva meseca prej razšel z manekenko Suki Waterhouse, le mesec več je minil od razpada Irinine petletne romance s Cristianom Ronaldom. A kdor jima je pripisoval le bežno romanco, je bil v zmoti, saj se jima je čez dve leti rodila hči Lea.

Preberite še:

Komentarji: