Nerazumljena Zala in Gašper

Slovenska predstavnika na Evroviziji sta priznala, da nista vešča pogovorov z novinarji in tako izpadeta nerodno in nehvaležno.
Fotografija: Zala in Gašper sta vesela finala, čeprav ni videti tako. FOTO: Jack Guez/AFP
Odpri galerijo
Zala in Gašper sta vesela finala, čeprav ni videti tako. FOTO: Jack Guez/AFP

Naša predstavnika na Evroviziji Zala Kralj in Gašper Šantl sta mnoge razburila z izjavami, s katerimi sta ustvarila vtis, da si finala sploh nista želela in bi po torkovem polfinalu raje odpotovala domov v Slovenijo. A očitno je bila njuna očitna brezvoljnost le posledica utrujenosti.

Včeraj sta na vrat na nos sklicala novinarsko konferenco, da bi pojasnila, kaj sta mislila oziroma kaj mislita. Po poročanju Večera sta zatrdila, da sta dala vse od sebe, da bi bil nastop čim boljši. A kot kaže, prav veliko kondicije mladenka in mladenič nimata, saj sta dodala, da jima je povsem zmanjkalo energije in da sta se »v zeleni sobi sesula na kavč«.
 
Nejevoljnim oboževalcem, ki ju podpirajo od nastopa na Emi, sta se opravičila za narobe razumljene besede, da jima »ni biti tukaj in da nisva hvaležna za priložnost, da lahko predstaviva svojo pesem«. Večer še povzema nujno izjavo, da se vsekakor trudita in da sta na odru ustvarjala energijo, ki sta jo želela predstaviti, in očitno je bilo negibno stanje in strmenje drug drugemu v oči utrujajoče. No, nastop je sledil dolgemu dnevu priprav in tako sta bila v dvorani 13 ur, kar pa zagotovo utrudi tudi najboljše.
 
Zala je dodala, da »sva nerodna in včasih narediva kaj, česar dejansko ne misliva«. Priznala sta, da se počutita nelagodno, saj se ne znajdeta v pogovorih z novinarji o njunih oblačilih.
 
»Po nastopu, ko sva bila izžeta, po tem, ko sva bila 13 ur na prizorišču, po prvih izjavah, konferenci sva pač hotela domov, počivati, se stisniti in zaspati. To sva tudi povedala, izpadlo je nerodno,« je pridal Gašper in še poudaril, da sta vsekakor ponosna na to, da so ju oboževalci podprli.
 
Zala in Gašper bosta v sobotnem finalu nastopila kot deseta po vrsti.

Preberite še:

Komentarji: