Za hčer segel globoko v žep

Matildo, ki je rojena na isti dan kot njen oče, je za 18. rojstni dan presenetil s koncertom Eda Sheerana.
Fotografija: Oče in hči - iz šova Matilda in Ramsayjeva družina Foto Press
Odpri galerijo
Oče in hči - iz šova Matilda in Ramsayjeva družina Foto Press

Gordon Ramsay, ki velja za enega od najboljših kuharskih mojstrov na svetu, ni gledal na stroške, ko je njegova hči Matilda prejšnji teden praznovala 18 let. Oče kar petih otrok dobro ve, da je Ed Sheeran najljubši pevec njegove Tilly, in menda naj bi temu rdečelasemu glasbeniku plačal kar 500.000 funtov (približno 585.000 evrov), da je za povabljene odigral mini koncert.

»Takoj je bilo jasno, da je bilo Gordonu pomembno le to, da te noči njegova hči ne bo nikoli pozabila,« je povedal eden od povabljencev in razkril, da je bila tema zabave v duhu Jamesa Bonda. »Zaželeno je bilo, da smo bili moški v smokingih, na vseh kozarcih­ je bil logo 007, aperitiv v ledenih skulpturah 007 ...«

Gordon Ramsay s hčerko Tilly na rojstnodnevni zabavi, na kateri je v čast Tillyjinim 18 letom zapel tudi Ed Sheeran. Foto Instagram G. R.
Gordon Ramsay s hčerko Tilly na rojstnodnevni zabavi, na kateri je v čast Tillyjinim 18 letom zapel tudi Ed Sheeran. Foto Instagram G. R.


Kot kaže, je jezljivi Ramsay pozabil na zamero, ko ga je hči pred kratkim negativno presenetila. Med potovanjem po Južni Afriki je na instagramu objavila svoje fotografije z neznanim fantom, na kar se je Ramsay takoj odzval s komentarjem »WTF?!«, kmalu so se vključili v 'debato' še drugi sorojenci; brat Jack je napisal, da je »čas za Gordonovo zaslišanje«, sestra Megan pa, da so vse to že prestali in naj se s tem zdaj sooči še sama.

Le pred nekaj tedni je namreč Ramsay v eni od televizijskih oddaj priznal, da njegova Tilly, tudi vzhajajoča kuharska mojstrica, ki z njim vodi kuharski šov Matilda and the Ramsay Bunch, tesno prijateljuje s sinom njegovega sodelavca Gina D'Acampa. Z njim snemata tv-oddajo Men Behaving Badly, in v tem času naj bi se Tilly in 17-letni Luciano D'Acampo pobliže spoznala. Ampak ravno ko je oče sprejel njenega fanta, ga je hči znova presenetila.

Gordon Ramsay Foto Reuters
Gordon Ramsay Foto Reuters


Glede na to, kaj je Ramsay napisal na instagramu, je vse pozabljeno: »Si neverjetno nesebična in vedno najprej pomisliš na druge. Zelo ponosen sem in vesel, da lahko praznujeva skupaj, ti si vsako leto moje najboljše rojstnodnevno darilo! Rad te imam,« je napisal 53-letnik, tako kot Tilly rojen 8. novembra.

Komentarji: