Predstavitvena informacija

Iščete popolno poslovno darilo?

Odgovor je preprostejši, kot si morda predstavljate!
Fotografija: Petrolova darilna kartica je na kožo pisana prav vsakemu. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Petrolova darilna kartica je na kožo pisana prav vsakemu. FOTO: Shutterstock

Z dvema besedama: darilna kartica. Da, tudi ko gre za obdarovanje poslovnih partnerjev ali zaposlenih, nam na pomoč priskoči ta majhen, a priročen kos plastike. 

Zagotovo je namreč bolje, da svojim poslovnim strankam in sodelavcem namesto koledarja, potiskane majice ali kompleta svinčnikov podarite poslovno darilo, ki bo uporabno.

Darilna kartica je več kot idealno darilo tudi pri obdarovanju v podjetju, in sicer tako v božičnem času kot del paketa dobrodošlice ali nagrada zaposlenim. Nanjo lahko podjetja namreč naložijo določeno vrednost, prejemnik pa to vrednost zamenja za prav tisti izdelek, ki ga potrebuje, ali storitev, ki si jo želi. 

Tako boste v enem samem darilu, enakem za vse, v resnici podarili neskončno daril, vsako popolnoma prilagojeno prejemniku. 

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

 

Petrol darilna kartica: darilo za prav vse potrebe

Darilna kartica je odlična izbira za obdaritev v svetu poslovanja, se strinjajo na Petrolu, kjer svoje darilne kartice ponujajo ne le fizičnim osebam, ampak tudi poslovnim uporabnikom.

Petrolova darilna kartica je na kožo pisana prav vsakemu, ki jo bo prejel, verjamejo v podjetju. Namenjena je namreč plačilu vsega blaga in storitev, ki so na voljo na Petrolu, zato bo vaš poslovni partner ali zaposleni z njo lahko poravnal tako stroške točenja goriva kot pranja avtomobila, si privoščil ponudbo sveže hrane Fresh, nakupil kaj v prodajalni HipShop in še več. Podarili boste eno darilo, ki bo odgovorilo na prav vse potrebe!

FOTO: Petrol
FOTO: Petrol


Na Petrolu pa lahko vsakemu podjetju pripravijo tudi personalizirano ponudbo darilnih kartic z optimiziranimi stroški izdelave. Poslovni uporabniki lahko povpraševanje za večjo količino darilnih kartic oddate kar na spletu prek priročnega obrazca ter se tako izognete neskončnemu brskanju po katalogih in primerjanju ponudbe v iskanju dobrega in priročnega poslovnega darila.
Letos poskrbite za resnično preprosto obdarovanje, ki vam v podjetju ne bo kradlo ur, povzročalo sivih las ali ustvarjalo nepotrebnih težav, ter si z nakupom Petrolove darilne kartice podarite resnično popolno poslovno darilo.