Shakira in Jennifer Lopez navdušili na zabavi ob polčasu

Zraven so se pojavili še J Balvin, Bad Bunny in Emme Muñiz. Večni kralj ostaja Prince iz leta 2007.
Fotografija: Slavni pevki Shakira in Jennifer Lopez sta navdušili oboževalce. FOTO: Afp
Odpri galerijo
Slavni pevki Shakira in Jennifer Lopez sta navdušili oboževalce. FOTO: Afp

Super bowl ni samo finalna tekma, ampak gre vedno v zgodovino tudi zaradi zabave ob polčasu. Tokrat sta navdušene množice zabavali Shakira in Jennifer Lopez, zraven so se pojavili še J Balvin, Bad Bunny in Emme Muñiz.Vzdušje sta dvignili z energičnim plesom in čutnostjo, nemalo svetovnih medijev celo poroča, da sta pevki pripravili eno najboljših zabav na super bowlu. Pri New York Timesu so denimo zapisali, da je bila letošnja zabava precejšnje izboljšanje glede na pretekla leta.

Shakira je zapela sedem pesmi. FOTO: Afp
Shakira je zapela sedem pesmi. FOTO: Afp


Sprva je zapela Shakira, svetovno medmrežje pa je obkrožil tudi posnetek, kako je v kamero pokazala jezik. Zatem je na oder prišla Jennifer Lopez in zapela šest pesmi, na koncu sta družno zapeli še dve pesmi.

Shakira je zapela sedem pesmi. FOTO: Afp
Shakira je zapela sedem pesmi. FOTO: Afp


Najprej sta zapeli pesem Let's get loud, na odru pa se jima je pridružila še Emme Muñiz, hčerka Jennifer Lopez in Marca Anthonyja, v pesmi pa so bili tudi elementi uspešnice Born in the USA. Povsem na koncu je sledila še ena pesem - Waka Waka (This Time for Africa).

Analitiki so pristavili, da je bil Shakirin nastop močnejši od Jennifer Lopez, tako pišejo pri Chicago Tribune, a hkrati poudarjajo, da večni kralj zabav na super bowlu ostaja Prince iz leta 2007.

Vse je bilo v znamenju latino ritmov. FOTO: AFP
Vse je bilo v znamenju latino ritmov. FOTO: AFP

Komentarji: