TV namigi: Jezdeci pravičnosti, Borba in Kraljica zločina

Ko vojaku umre žena, ta začne načrtovati maščevanje, ulični prodajalec postane borec z golimi pestmi, v seriji se bosta lovili prekupčevalka in agentka FBI.
Fotografija: Jezdeci pravičnosti Foto Tv Slo
Odpri galerijo
Jezdeci pravičnosti Foto Tv Slo

Torek, 18. oktobra

Jezdeci pravičnosti: TV SLO 2 ob 20.55

Vikendova ocena: 5 (od 5)

Retfærdighedens ryttere. Dan., 2020. Režija: Anders Thomas Jensen. Igrajo: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygmann, Nicolas Bro. Akc. film. 120 min.

Markus je danski vojak na misiji v tujini. Ko njegova žena umre v železniški nesreči, se vrne domov k najstniški hčerki Mathilde.

Nekega dne se pred njegovimi vrati pojavi matematik Otto, eden od preživelih potnikov, ki je prepričan, da nesreča ni bila naključje in da je bila Markusova žena žrtev organiziranega umora ključne priče proti vodji zloglasne motoristične tolpe. Markus, Otto in njegova ekscentrična kolega začnejo načrtovati maščevanje …

Borba: Kanal A ob 20.00

Vikendova ocena: 3 (od 5)

Fighting. ZDA, 2009. Režija: Dito Montiel. Igrajo: Channing Tatum, Terrence Howard, Luis Guzmán, Zulay Henao, Michael Rivera. Drama. 130 min.

Borba Foto Pro Plus
Borba Foto Pro Plus

Shawn MacArthur, dobrosrčni podeželski fant iz Alabame, se s trebuhom za kruhom odpravi v New York, kjer se preživlja kot ulični prodajalec ponarejene robe. Ko spozna goljufa Harveyja, ki služi denar kot menedžer borcev z golimi pestmi, Shawn pod njegovim okriljem začne sodelovati v pretepaških dvobojih, kjer si hitro prisluži sloves vztrajnega, žilavega in poštenega borca.

Toda ta značilnost je v ilegalnih bojih, prežetih s korupcijo, prej slabost kot vrlina in Shawn je kmalu pripravljen narediti vse, da bi se izvil iz krempljev zločinske mreže organiziranih dvobojev.

Kraljica zločina: Fox ob 22.00

The Endgame. ZDA, 2022. 1/10. Režija: Justin Lin. Igrajo: Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe, Costa Ronin, Dasha Dakkuri, Shawn Black, Sahar Milani, Juan Carlos Hernández. TV-serija. 55 min.

Kraljica zločina Foto Fox
Kraljica zločina Foto Fox

Napet triler o Eleni Federovi, nedavno zajeti mednarodni prekupčevalki orožja in briljantnem zločinskem umu, ter o Val Turner, načelni, nepopustljivi in socialno nespretni FBI-agentki, ki je nič ne bo ustavilo, da bi ji te ambiciozne načrte prekrižala.

Čeprav so Eleno Fedorovo nedavno prijeli, ji vseeno uspe organizirati niz koordiniranih sedmih bančnih ropov v New Yorku s skrivnostnim namenom. Ker sta se v preteklosti že srečali, primer doleti agentko Val Turner, ki pozna Elenine metode ...

Komentarji: