Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zanimivosti

TV namigi: Nasmeh zdravju, Dom in vrt in Prava nota

Nova oddaja z nasveti s področja prehrane, gibanja in duševnega zdravja, vrača se stara oddaja z novim voditeljem, v filmu pa o vokalni dekliški skupini.
Nasmeh zdravju Foto Pro plus
Nasmeh zdravju Foto Pro plus
R. L., Vikend
27. 3. 2021 | 06:30
2:34

Sobota, 27. marca

 


Nasmeh zdravju: POP TV ob 17.55


Slo., 2021. Vodi: Anja Markovič. Izobr-svet. odd. 30 min.

Na spored prihaja nova oddaja z uporabnimi nasveti s področja prehrane, gibanja in duševnega zdravja. Njena nova voditeljica bo Anja Markovič, ki bo z gledalci delila nasvete o zdravju in sogovorniki pokazala, kako si lahko sami izboljšamo svoje zdravje in počutje.

Voditeljica napoveduje: »Veliko bo dobre volje in življenjskih nasvetov, ki jih bodo gledalci, verjamem, vzeli za svoje, saj jim bodo pomagali do bolj veselega in zadovoljnega življenja.«

 


Dom in vrt: POP TV ob 18.25


Slo., 2021. Vodi: Taiji Tokuhisha. Izobr-svet. odd. 25 min.

Dom in vrt Foto Pro Plus
Dom in vrt Foto Pro Plus


Na Popov spored se vrača oddaja Dom in vrt, ki pa jo prevzema novi voditelj – Taiji Tokuhisha. Taiji bo gledalce popeljal v slovenske domove, kjer bodo prečesavali ideje za opremljanje stanovanja in iskali rešitve za še tako zapletene izzive v domačem gospodinjstvu.

Taiji je takole opisal oddajo: »Predstavljali bomo arhitekturne zanimivosti, prenove stanovanj, delili nasvete za urejanje vrtov ter domov, se lotili kakšnih popravil, spoznavali delovanje orodij, tudi spekli kaj okusnega na žaru.«

 


Prava nota: Planet TV ob 21.25


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Pitch Perfect. ZDA, 2012. Režija: Jason Moore. Igrajo: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson, Anna Camp. Kom. 125 min.Brucka Beca bi rada postala didžejka. A oče ne odobrava take kariere, zato jo prisili, da se vpiše na klasično šolo. Beco sprejme vokalna dekliška skupina, ki se pripravlja na tekmovanje leta. A Beca ugotovi, da so njihove pesmi povsem zastarele, in ko spozna Jesseja, dobi navdih, da bi pomagala skupini.

Film pritegne s šalami, glasbo in simpatično igralsko ekipo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine