Krvav spopad dveh skupin v središču Murske Sobote

V obračunu, domnevno med mladoletniki prekmurske prestolnice, sta poškodovani najmanj dve osebi.
Fotografija: FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
FOTO: Oste Bakal

Murska Sobota - V središču Murske Sobote se je danes nekaj minut po poldnevu odvil obračun med najmanj dvema skupinama. Vse skupaj naj bi se dogajalo na Zvezni ulici, ki je bila kar nekaj časa zaprta za promet, pretep pa naj bi se po prvih podatkih odvijal vse od Blagovnice do soboške galerije, na pločniku ob Blagovnici pa so vidne sledi krvi. Policisti so prvih podatkih ugotovili poškodovanje dveh oseb, ki sta končali v bolnišnici.

FOTO: Oste Bakal
FOTO: Oste Bakal


»Policisti smo bili danes ob 13.06 uri obveščeni, da je na pločniku pred vhodom v trgovino, v križišču Slovenske in Zvezne
ulice v Murski Soboti prišlo do kaznivega dejanja. V pretepu je sodelovalo več oseb. Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Policisti v zvezi z kaznivim dejanjem opravljamo ogled in zbiramo obvestila. Po zbranih informacijah bomo naše sporočilo dopolnili«, je bila prva informacija tiskovne predstavnice PU Murska Sobota, Suzane Rauš.

FOTO: Oste Bakal
FOTO: Oste Bakal


Po naših neuradnih informacijah s kraja dogodka naj bi eden izmed pretepačev, v katerem naj bi sodelovali 16-letniki, z ostrim predmetom zabodel dve osebi, vsi sodelujoči naj bi obiskovali eno izmed srednjih šol v Murski Soboti. Policija naj bi v povezavi z omenjenim primerom sicer posredovala tudi na soboški železniški postaji in drugih lokacijah v mestu, kot smo opazili, namreč policisti pregledujejo smetnjake in iščejo orožje.