Predstavitvena informacija

Addiko »rdeča sreda« – vsem strankam dodatnih 500 evrov ob sklenitvi kredita

Addiko banka spet preseneča z edinstveno prodajno akcijo
Pohitite v Addiko banko še danes do 20. ure!
 
Fotografija: Addiko
Odpri galerijo
Addiko

Ob sklenitvi kredita na »rdečo sredo« Addiko bank, d. d., vsem strankam za zneske nad 5000 evrov nameni dodatnih 500 evrov! To velja za vse popolne vloge za kredit, ki bodo v okviru podaljšanega delovnega časa oddane ta dan do 20. ure v vseh poslovalnicah Addiko, skladno s splošnimi pogoji akcije. Pohitite v Addiko banko še danes do 20. ure!

Specializirani za gotovinske kredite in prepričani o kakovosti svojih bančnih storitev po vzoru uspešne prodajne akcije, v okviru katere so strankam podarili 50 evrov dobrodošlice pri odprtju računa in se zavezali k izplačilu dodatnih 25 evrov v primeru, da bo stranka želela po enem letu zapustiti banko, na »rdečo sredo« strankam namenjajo dodatno gotovino kot posebno ugodnost ob odobritvi katerega koli gotovinskega kredita v poslovalnicah banke. Pogoj je, da stranka na ta dan odda popolno vlogo za odobritev gotovinskega kredita v višini najmanj 5000 evrov in z banko pozneje sklene kreditno pogodbo. Izplačilo dodatka se izvede ločeno od izplačila odobrenega zneska kredita.

Addiko
Addiko




Zaveze oziroma obljube strankam v Addiko banki jemljejo zelo resno. Prav tako z osredotočanjem na pomembno poenostavljajo procese, kar za stranke ni samo boljša uporabniška izkušnja, ampak tudi dosledno izpolnjevanje njihovih zavez. Kmalu bodo v Addiko banki še dodatno podprli svoje obljube – če o kreditni vlogi ne bo odločeno v obljubljenem roku ali že odobreni kredit ob vseh izpolnjenih pogojih stranke ne bo izplačan do dogovorjenega dne, bodo njihove stranke pridobile opravičilo v obliki denarnega nadomestila. Podrobnosti nove zaveze bodo predstavljene pred njeno uvedbo, pomenile pa bodo novo kakovost pri storitvah slovenskih bank.

Addiko
Addiko