Predstavitvena informacija

Čudoviti apartmaji pri Zadru čakajo nove lastnike

Ustvarite si čudovito morsko pravljico: nedaleč od Zadra, v malem kraju Petrčane, se tik ob morju prodajajo udobni in moderni apartmaji.
Fotografija: V nekaj korakih do bazena ali čudovitega morja. FOTO: Stoja Trade
Odpri galerijo
V nekaj korakih do bazena ali čudovitega morja. FOTO: Stoja Trade

Si predstavljate, da bi vas vsako jutro zbudilo šumenje morja, da bi se lahko že pred jutranjo kavo odpravili na poživljajoč sprehod ob obali in da bi prav vsak večer lahko uživali ob prečudovitem sončnem zahodu – prav takšnem, ki vam jih ponujajo v najbolj slikovitih turističnih razglednicah? Sanje se lahko tudi uresničijo.

Novo apartmajsko naselje Sunnyside na čudoviti lokaciji ob hrvaški obali ima vse lastnosti popolnega počitniškega oddiha in idealnega pobega pred vsakdanjikom.

Lokacija zagotavlja popoln morski oddih. FOTO: Stoja Trade
Lokacija zagotavlja popoln morski oddih. FOTO: Stoja Trade

Blizu Slovenije in hkrati tako daleč od mestnega vrveža

Apartmajsko naselje Sunnyside odlikuje predvsem izjemna lokacija, saj je v umirjenem turističnem kraju Petrčane, nedaleč od Zadra. Postavljeno je tik ob morju in zato zagotavlja izjemno bivalno izkušnjo – tako za hitre pobege ob koncu tedna kot za daljšo večmesečno bivanje.

Naselje je iz Slovenije hitro dostopno, iz Ljubljane boste na primer potrebovali le dobre štiri ure vožnje po avtocesti oziroma še manj, ko bo Hrvaška sprejeta v schengensko območje. To se zna zgoditi zelo kmalu, po ocenah poznavalcev morda že v drugi polovici letošnjega leta. To bo vsekakor v marsičem poenostavilo in pospešilo potovanje na Hrvaško, zaradi česar bodo nepremičnine na Hrvaškem še bližje. Obenem pa bo destinacija postala še bolj zanimiva za tujce.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Naselje z nadstandardnimi storitvami

Moderno zasnovani apartmaji zagotavljajo izjemno udobje v vseh letnih časih. Vgrajena klimatska naprava poleti skrbi za ustrezno hlajenje, pozimi pa za gretje prostorov, zato so apartmaji uporabni vse leto in ne samo poleti. Vsak apartma je opremljen in ima tudi lastno označeno parkirno mesto.

Pri opremljanju stanovanj so bili arhitekti pozorni na to, da boste imeli novi lastniki na voljo popolno udobje in vse, kar je potrebno za brezskrben oddih na morju. Vsak apartma ima tako popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, eno in ali dve spalnici, kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase, televizorjem s satelitskimi programi, brezplačni wi-fi in sef.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Naselje je zaprtega tipa, zato ima svojo recepcijo, ki deluje vse leto, ter je varovano z video nadzorom in varnostniki. Na voljo je tudi raznovrstna nadstandardna ponudba, kot so uporaba skupnega bazena, fitnesa in savne. Lastniki boste lahko uživali tudi ob odlični gostinski ponudbi: v naselju je tudi restavracija, na bližnji plaži pa bar, kjer se lahko dogovorite za storitev polpenziona.

Čez dan boste nekaj zamahov opravili v urejenem bazenu in poležavali na udobnih ležalnikih. FOTO: Stoja Trade
Čez dan boste nekaj zamahov opravili v urejenem bazenu in poležavali na udobnih ležalnikih. FOTO: Stoja Trade

Nakup apartmaja kot pametna investicija

Zakaj je zdaj pravi čas za investicijo v nepremičnine na Hrvaškem? Naša južna soseda se namreč že intenzivno pripravlja na sprejem evra, ki bo nadomestil domačo valuto, hrvaško kuno. Če bo šlo vse po njihovih načrtih, bomo od 1. januarja 2023 naprej na Hrvaškem plačevali samo še z evri, tako kot pri nas. Sprejetje Hrvaške v evroobmočje bo vsekakor marsikaj poenostavilo, saj bo, če ne drugega, odpadlo nadležno menjavanje valut in preračunavanje cen.

Obenem pa prihod evra pomeni tudi podražitve, zato strokovnjaki priporočajo, da se za morebitne nakupe nepremičnin na Hrvaškem odločite, dokler so cene še v hrvaških kunah. Po sprejetju v evroobmočje bodo cene nepremičnin dodatno narasle, k čemur bo gotovo prispeval tudi načrtovani sprejem Hrvaške v schengensko območje, zaradi česar bo ta še bolj zanimiva tudi za tuje investitorje.

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

FOTO: Stoja Trade
FOTO: Stoja Trade

Enostavno oddajanje apartmajev

Pomembna prednost, ki jo omogoča naselje Sunnyside, je tudi dejstvo, da boste lahko svoj apartma tudi oddajali. S podjetjem Sunnyside se lahko tudi dogovorite, da namesto vas skrbi za vso logistiko – od vodenja rezervacij, komunikacije z gosti do čiščenja apartmaja. Poslovni model oddajanja je zasnovan tako, da se celoten zaslužek od oddajanja apartmaja deli v načelu 50 : 50. Seveda pa je možno, da apartmaje oddajate tudi sami.


Naročnik oglasne vsebine je Stoja trade