Na Tolminskem v sporu življenje izgubil 25-letnik

Spor je nastal med gosti gostinskega lokala, ki so bili znanci. Storitve kaznivega dejanja je osumljen 56-letnik.
Fotografija: Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Sinoči ob 20.14 je bila policija obveščena o nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na Tolminskem. Med gosti lokala se je vnel spor, v njem pa je zaradi ostrega predmeta, ki ga je uporabil osumljeni 56-letni državljan Slovenije, življenje izgubil 25-letnik, prav tako državljan Slovenije. Ena oseba je bila lažje telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Kot je v izjavi za javnost potrdil vodja sektorja Marino Pangos, so bili v dogodek vpleteni znanci.

Primer so prevzeli v obravnavo novogoriški kriminalisti, na kraju dejanja sta bila tudi okrožna državna tožilka in preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja je bila na kraju dejanja osumljenemu odvzeta prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin kaznivega dejanja, iz policije ne morejo posredovati.

Komentarji: