Predstavitvena informacija

Program zvestobe MOL Loyalty - vaš prijatelj na poti!

Kot novost smo v podjetju MOL Slovenija uvedli nov program zvestobe MOL Loyalty, ki je v primerjavi s prejšnjim klubom ugodnosti MOL FOR ME veliko naprednejši.
Fotografija: Ena od ugodnosti, ki vam jo omogočamo kot članu programa zvestobe MOL Loyalty, je popust na gorivo. FOTO: MOL 
Odpri galerijo
Ena od ugodnosti, ki vam jo omogočamo kot članu programa zvestobe MOL Loyalty, je popust na gorivo. FOTO: MOL 

Progam zvestobe ponuja integrirano mobilno aplikacijo, s katero boste lahko spremljali stanje vaših točk in pridobili informacije o akcijah in popustih. Kot dobrodošlico ob registraciji boste prejeli brezplačni topli napitek za s seboj, septembra in oktobra pa boste NOVI člani program zvestobe lahko prejeli popust na goriva MOL EVO tudi do 6 centov na liter goriva, zato si mobilno aplikacijo MOL Loyalty prenesite že danes!
 

Prenesite aplikacijo MOL Loyalty za najboljšo izkušnjo


Program zvestobe MOL Loyalty ponuja integrirano spletno stran z vsemi informacijami in namensko mobilno aplikacijo, kjer lahko spremljate vse spremembe stanja točk, pridobite informacije o akcijah, ponudbah, razpoložljivih nagradah in uporabite svojo virtualno kartico za zbiranje točk pri nakupih na bencinskih servisih MOL. Mobilno aplikacijo MOL Loyalty si lahko prenesete v App Store ali Google Play.

Za sodelovanje v novem programu zvestobe MOL Loyalty se je treba registrirati. Registracijo lahko opravite z naložitvijo mobilne aplikacije ali s prijavo prek spletne strani. Ko se prijavite v MOL Loyalty, začnete z zelenim statusom, nato pa lahko tega z zbiranjem točk nadgradite v srebrnega (1000 točk), zlatega (2500 točk) in VIP status (5000 točk). Ko se registrirate, vam za dobrodošlico podarimo topli napitek za s seboj. Z nadaljnjim napredovanjem po statusih prejmete nagrade, popust na tople napitke in izdelke za nego avtomobila ter premium nadgradnjo storitev avtopralnice.
 

Zbirajte točke in vašo zvestobo bomo nagradili


MOL Loyalty vam omogoča zbiranje točk z nakupi na naših bencinskih servisih. Novi program zvestobe temelji na stopnjah, imenovanih statusi, v katere napredujete tako, da zbirate točke in dosežete mejne vrednosti za prehod v višji status, kjer vas čakajo še bolj dragocene nagrade in več popusta na gorivo. Točke zvestobe prejmete skoraj za vse, kar kupite na bencinskem servisu MOL, naj gre za točenje goriva ali za nakup izdelkov v okviru programa zvestobe MOL Loyalty. Dodatne točke si boste prislužili tudi tako, da si prenesete mobilno aplikacijo.


 

Naročnik oglasne vsebine je MOL