Predstavitvena informacija

Neverjetno: to je najtanjši in najlažji preklopni telefon

HONOR je na letošnjem berlinskem sejmu IFA razkril pametne telefone prihodnosti ter predstavil najtanjši in najlažji preklopni telefon na svetu.
Fotografija: FOTO: HONOR
Odpri galerijo
FOTO: HONOR

S HONOR V Purse blagovna znamka debitira z osupljivim novim konceptom 'Phone-to-Purse', predstavili pa so tudi HONOR Magic V2 in novo barvo pametnega telefona HONOR 90.

Svetovna tehnološka znamka HONOR je na sejmu IFA 2023 predstavila strateško vizijo prihodnosti svojih pametnih telefonov. Med otvoritvenim govorom z naslovom Unfold Tomorrow je izvršni direktor Honorja George Zhao poudaril Honorjevo zavezanost k popularizaciji preklopnih pametnih telefonov z najnovejšimi inovacijami, osredotočenimi na ljudi, vključno z najlažjim in najtanjšim preklopnim pametnim telefonom – Magic V2. Ob tej priložnosti je HONOR predstavil tudi HONOR V Purse, nov koncept, ki preklopni pametni telefon spremeni v nosljiv, sodoben ovitek, ki ponuja neskončne možnosti stila in samoizražanja.

»Honorjevi preklopni pametni telefoni so prehodili dolgo pot in z vsako ponovitvijo so pokazali izjemen napredek v dizajnu, funkcionalnosti in vzdržljivosti. Ne samo to, z našim konceptom Phone-to-purse, ki je oživel s HONOR V Purse, raziskujemo trajnostne rešitve, ki izkoriščajo novo tehnologijo zlaganja za krepitev ustvarjalnosti in oblikovanje življenjskega sloga prihodnosti,« je povedal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR.

Premikanje meja modne tehnologije

Ker se HONOR posveča oblikovanju življenjskih stilov prihodnosti, je predstavil HONOR V Purse in nov koncept Phone-to-purse, s katerim elektronske naprave postanejo povsem nova kategorija sodobnega potrošnega blaga, ki ponuja neomejene možnosti samoizražanja.

FOTO: HONOR
FOTO: HONOR

HONOR V Purse spremeni preklopni pametni telefon v ultimativno modno izjavo, zahvaljujoč vrsti prilagodljivih vedno vklopljenih zaslonov (AOD), ki posnemajo dizajn ohišja, vključno z elementi, kot so verige, perje in rese, ki se odzovejo, ko je pametni telefon v gibanju. Telefon je združljiv tudi z različnimi zamenljivimi trakovi in ​​verižicami, ki se pritrdijo na tečaj, tako da ga lahko brez težav nosite čez ramo kot običajno torbico. Na ta način pametni telefon postane nova »it« torba prihodnosti.

Z mislijo na trajnost je HONOR V Purse zasnovan tako, da uteleša Honorjevo zavezanost okolju in vsebuje materiale iz trajnostnih virov, kot je vegansko usnje za paščke. Zložen je v manj kot 9 mm, kar je tanjše celo od nekaterih vrhunskih telefonov na trgu, zato je prenosen kot še nikoli. Ko se modna industrija seli iz fizičnega sveta v digitalni prostor, tehnologija ponuja neomejene možnosti za slog in samoizražanje. Tako lahko HONOR V Purse spodbudi okoljsko ozaveščene potrošnike, da zmanjšajo porabo hitre mode in, kar je še pomembneje, pomaga modni industriji sprejeti nove tehnologije, da spodbudi potrošnike, da kupujejo manj in uporabljajo izdelke dlje.

Ob tej priložnosti se je HONOR povezal tudi z vrhunskimi umetniki in oblikovalci iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, vključno s kreativnim direktorjem moških oblačil BURBERRY Bramom Van Diepenom, sodobno umetnico Yunueno Esparza, profesorjem kitajske akademije umetnosti Yuanom Youminom in crossover umetnikom Xiao Hui Wangom, za oblikovalsko serijo prilagojenih AOD za napravo. V naslednji fazi programa bo HONOR z odprtjem vmesnika API, ki oblikovalcem omogoča uporabo senzorjev, kot so žiroskop, senzorji za dotik ali ambientalno svetlobo, povabil nove talente z vsega sveta, da ustvarijo lastne dizajne, ki odražajo najnovejše trende za preoblikovanje življenjskega sloga.

Prva globalna predstavitev pametnega telefona HONOR Magic V2

HONOR je prvič doslej na globalnem dogodku predstavil tudi nov preklopni pametni telefon HONOR Magic V2. HONOR Magic V2 odlično ponazarja Honorjevo vizijo preklopnih pametnih telefonov, ki na novo opredeljujejo industrijska merila s pomembnimi izboljšavami v obliki, bateriji, vidikih zaslona in uporabniški izkušnji.

Ultra tanek HONOR Magic V2

FOTO: HONOR
FOTO: HONOR

HONOR Magic V2 je najlažji in najtanjši preklopni pametni telefon, kar jih je HONOR predstavil, saj tehta le 231 g1 in je zložen debel le 9,9 mm2. Telefon vsebuje novo generacijo silicij-ogljikove dvojne baterije, s povprečno debelino le 2,72 mm, ki dosega visoko kapaciteto do 5000 mAh v prostoru tankega in lahkega zložljivega ovitka.

Poleg tega, da je tanek in lahek, ima HONOR Magic V2 izjemno lahke tečaje iz titana, prve te vrste, in Honorjevo novo lastno jeklo, ki zagotavlja dodatno robustnost in vzdržljivost mehanizma tečajev. Prav tako si HONOR Magic V2 zasluži certifikat vzdržljivosti SGS, saj omogoča, da tečaji prenesejo več kot 400.000 upogibov, kar zagotavlja življenjsko dobo do deset let, če telefon upognemo 100-krat na dan.

Novi preklopni pametni telefon ima nastavitev trojne zadnje kamere, ki vključuje glavno kamero s 50 MP (f/1,9), ultra širokokotno kamero s 50 MP (f/2,0) in telefoto kamero z 20 MP (f/2,4). Dvojna sprednja kamera ima dve 16-MP kameri (f/2.2).

HONOR Magic V2, ki vključuje inovacijo, osredotočeno na človeka, podpira tudi vodilno tehnologijo zatemnitve 3840 Hz PWM, ki zmanjša obremenitev oči in zagotavlja udobno gledanje tudi med daljšo uporabo.

HONOR Magic V2 omogoča nove interaktivne izkušnje; tako pametni telefon prvič podpira Parallel Space, ki omogoča ločeno shranjevanje poslovnih in osebnih podatkov, varno izolacijo podatkov, pa tudi neodvisno vzporedno upravljanje aplikacij v dveh prostorih, kot da je še ena naprava v tem najtanjšem in najlažjem preklopnem pametnem telefonu.

Nova barva telefona HONOR 90, dobitnika nagrade EISA

HONOR je na sejmu IFA razkril, da je HONOR 90 prejel prestižno nagrado Best Buy Smartphone 2023–2024, ki jo podeljuje združenje Expert Imaging and Sound Association (EISA). Ob praznovanju zmage je bila napovedana tudi globalna predstavitev novega pametnega telefona HONOR 90 v pavje modri barvi.

   
   

 

[1] Podatki iz laboratorija HONOR. Temelji na najlažji različici, ki je na hrbtni strani iz veganskega usnja. Različica s stekleno hrbtno stranjo tehta 237 g. Skupna teža vključuje baterijo. Dejanska teža se lahko razlikuje zaradi konfiguracije izdelka, proizvodnega procesa in metod merjenja.

2 Podatki iz laboratorija HONOR. Temelji na najtanjši različici, ki je opremljena z veganskim usnjenim hrbtom. Steklena hrbtna različica je tanka 10,1 mm. Debelina celotne naprave je izmerjena na najtanjši točki in ne vključuje debeline izbokline kamere. Velikost izdelka se lahko razlikuje glede na njegovo konfiguracijo, proizvodni proces in metode merjenja. Podrobnosti o specifikaciji so samo za referenco.


Naročnik oglasne vsebine je HONOR