Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Foto: Mazda in kolesa - resnica ali ...

ni podpisa
ni podpisa
Andraž Vide Čeligoj
19. 5. 2015 | 06:05
20. 5. 2015 | 10:05
1:23

Vsi, ki spremljamo svet okoli sebe vemo, da se v Milanu, mestu katerega država je bojda izumila »pašto«, Ferrarija in je pripomogla k vzgoji modela po priimku Rossi, prihaja novica, da so za ljubitelje penastega kapučina in nožno gnanih dvokolesnikov danes predstavili izdelek, ki so ga Mazdini strokovnjaki za, hm, izdelavo pazite zdaj, koles, na "svitlo" postavili v Meki evropske mode, zgovornih domačinov ter zelo umazanih cest – Milanu.

Kolo naj bi bilo poosebljenje njihovega "Zoom- Zoom feelinga" in je kot tako prekrito z detajli, ki krasijo štirikolesne skulpture iz dežele vzhajajočega sonca. Kar je najbolj impresivno - okvir  je ročno narejen iz enega kosa aluminija, ki ga je Mazdin zanesenjek "pretepel" v obliko kolesa.

Od sedeža, prekritega z identičnimi šivi kot so stoli in vse butične pritikline v njihovi novi MX-5, do linij okvirja, ki so identične z linijami nove zapeljivke iz istoimenske tovarne. Skratka, če ga hočete (kolo) videti v živo, napolnite debetno kartico, se vsedite v avtomobil in vikend preživite pri sosedih v Italiji.

Pa ne pozabite na kapučin! 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine