Hitra vadba: trenirajte kot vojaški pogodbenik

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Tony Schiena kar pogosto oscilira med preveč realnim in fantazijskim svetom. Zasebni vojaški pogodbenik in nekdanji težkokategorni svetovni prvak v karateju je zaključil s snemanjem svojega prvega, sicer neodvisnega hollywoodskega filma Darc, ki govori o trgovini z ljudmi. Scenarij in glavna vloga pripadata prav Tonyju. Še prejšnji teden se je mudil v svoji redni službi, kjer vodi zasebno podjetje za varovanje MOSAIC, ki ga popelje od nevarnih območij konflikta v Kambodži, do nemirne Afrike.

Kljub natrpanemu urniku, Schiena še vedno najde čas, da ostaja v formi, ki jo zahteva njegov poklic. Pravi, da lahko vadbo vključimo v vsakdan, ne glede na to, kako stresen je bil vaš dan.

Če nimate dostopa do telovadnice ali fitnesa, bodite kreativni in uporabite domišljijo. Pojdite v park, najdite klopco, tecite ali pa vadbo opravite v hotelski sobi, doma, pri sosedu, na vrtu, skratka telovadite lahko povsod.

Storite nekaj zase vsak dan. To ne pomeni da se dve uri na dan in sedem dni na teden trgate v telovadnici . Hodite v hribe, se raztegujte, meditirajte.

Tri najbolj efektivne vaje za tiste, ki nimate veliko časa in prostora so počepi (odlična vaja za moč), deska (poveže in stisne celo telo) in kardio vadba. Težavnost vaj naj bo raznolika, saj želite vedno znova šokirati svoje telo.

Tonyjeva hitra vadba

1. niz

2 minuti deske (napredno: 5 minut)

50 sklec

50 trebušnjakov

2. niz

1 minuta kardio vadbe (tek na mestu, vojaški poskoki, ...)

3. niz

20 počepov (napredno: 50)

20 dvigov na prste za mečne mišice (napredno: 50)

Petkrat ponovite.

Več iz te teme:

Komentarji: