Lindsey Vonn pripravi se, Ilka Štuhec se vrača!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ilka Štuhec se vrača na bele strmine bolje pripravljena kot kdajkoli prej. Zaradi poškodbe kolena in operacije je morala to sezono počivati, vendar se ni predala in se že veseli povratka na treninge, na katerih je pripravljena dati vse od sebe. V intervjuju nam je zaupala cilje za letošnje leto in se nasmehnila izjavi Lindsey Vonn, ki je šaljivo rekla, da se na vrhu počuti osamljeno in v Ilkini odsotnosti nima tiste prave konkurence.


Z dobro ekipo do novih zmag

Šarmantna Ilka je polna upanja in vere, da bo ponovno podirala lastne in svetovne rekorde. Ilkina največja podpora je njena mama Darja Črnko ter celotna družina. Prav oni ji pomagajo na poti do njenih življenjskih zmag.


Skromna Ilka poudarja, da za svoj uspeh ni zaslužna samo ona, ampak celotna ekipa, ki jo podpira. »Dobra ekipa te vedno privede do cilja,« je povedala. Pred kratkim je Ilka Štuhec je postala ambasadorka Polleo Sporta. Polleo Sport je regionalni leader na področju športne prehrane in fitnes opreme in svojo prvo poslovalnico v Ljubljani odpira 10. marca.
Pripravljena in odločna Ilka planira trenirati brez zadržkov ter je prepričana, da ji bo Polleo Sport pomagal do še boljših rezultatov. Srečna je, da ima poleg sebe ekipo, ki jo vedno podpira, tako v dobrih kot v slabih časih.

ni podpisa
ni podpisa


Pripravljena na nove izzive

Pripravljena in odločna Ilka ima v planu trenirati brez zadržkov in je prepričana, da ji bo Polleo Sport pomagal še do boljših rezultatov. Ko smo jo povprašali, kaj je njena največja življenjska zmaga, se kar ni mogla odločiti: »Težko mi je izpostaviti eno življenjsko zmago, ker jih je več. To, v kar sem prepričana je, da ko se nekaj odločim, pri tem vztrajam.«
Celoten pogovor z neustrašno Ilko si oglejte v posnetku.

Uroš Miklavčič

 

Več iz te teme:

Komentarji: