Natečaj Jakob za inovativna kolesarska doživetja

Ste med organizatorji kolesarske prireditve? Vključuje vaša destinacija kolesarske poti, ki so v marsičem inovativne?
Fotografija: Komisija bo izbrala pet najboljših, že uresničenih projektov, med katerimi bo najboljši prejel nagrado Jakob za leto 2022 in naziv Ambasador inovativnih kolesarskih doživetij. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Komisija bo izbrala pet najboljših, že uresničenih projektov, med katerimi bo najboljši prejel nagrado Jakob za leto 2022 in naziv Ambasador inovativnih kolesarskih doživetij. FOTO: Shutterstock

Tema letošnje mednarodne nagrade Jakob, ki jo za odličnost in inovativnost v turizmu že enajstič po vrsti na sejmu Alpe-Adria podeljuje Gospodarsko razstavišče, nosi naslov Inovativna kolesarska doživetja.

Ste med organizatorji kolesarske prireditve? Vključuje vaša destinacija kolesarske poti, ki so v marsičem inovativne? Kaj pa nastanitve za kolesarje, v čem je vaša tako posebna? Kaj vse ponujajo vaši programi s področja kolesarjenja? Vabljeni, da sodelujete na natečaju Jakob, ki tokrat naslavlja projekte, ki kot outdoor panogo aktivnega, zelenega turizma ponujajo kolesarstvo ter tako priložnost za razvoj turizma v regiji Alpe Jadran.

Po eni strani so ti projekti zasnovani odgovorno in v simbiozi z naravnim okoljem, po drugi pa vsebujejo oziroma dopolnjujejo tudi drugo destinacijsko ponudbo. Za udeležence pa vsekakor pomenijo doživetje novih, inovativnih vsebin.

Komisija bo izbrala pet najboljših, že uresničenih projektov, med katerimi bo najboljši prejel nagrado Jakob za leto 2022 in naziv Ambasador inovativnih kolesarskih doživetij. Rok za prijavo na razpis je 10. februar 2022. Na razpisu za nagrado Jakob lahko sodelujejo tudi tisti pravni subjekti, ki niso razstavljavci sejma Alpe-Adria. Več informacij in prijava na spletni strani nagrade. 

Komentarji: