Priprave na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton

Fotografija: 18.Ljubljanski maraton .Ljubljana, 27.10.2013
Odpri galerijo
18.Ljubljanski maraton .Ljubljana, 27.10.2013

Največji tekaški spektakel v Sloveniji organizira uradne priprave na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton. Priprave so namenjene začetnikom kot tudi izkušenim rekreativnim tekačem, ki se želijo kvalitetno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas.

Z uradnimi pripravami pričnemo v mesecu maju, dvakrat tedensko na desetih lokacijah po vsej Sloveniji (Ljubljana, Celje, Domžale, Kranj, Maribor, Koper, Velenje, Novo mesto, Grosuplje in Kamnik) in bodo potekale pod vodstvom profesionalnih trenerjev in v organizaciji društva Timing Ljubljana, sicer organizatorja Ljubljanskega maratona.

Za udeležbo na uradnih pripravah na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton bo potrebno odšteti 130,00 evrov, v ceno pa je vključen 6-mesečni trening, dvakrat tedensko, v ločenih skupinah s profesionalnimi trenerji, mesečni tekaški plan, številne ugodnosti partnerjev projekta in seveda štartnina za Volkswagen 21. Ljubljanski maraton.

Plačilo bo možno v enkratnem znesku ali v dveh obrokih.

Namen uradnih priprav na #LJMARATON

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, že šest mesecev pred dogodkom, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo, vzbuditi dodatno motivacijo in vas povezati med seboj, tako bo Ljubljanski maraton živel z vami tekači že mesece pred pokom štartne pištole.

S strokovno pripravo na tekaški spektakel

Na uradnih pripravah na Volkswagen 21. Ljubljanski maraton, ki bodo potekala pod okriljem Timing Ljubljana in jih bo vodil Blaž Strožer, izkušeni in glavni trener projekta Priprave, boste spoznali in pilili pravilno tehniko teka, se seznanili z vajami za stabilizacijo, moč, se pogovorili o načrtovanju treningov in pravilni prehrani, spoznali nasvete za obvarovanje pred poškodbami in si izmenjali dragocene izkušnje.

Prijave zbiramo od 1. aprila do 3. maja na tej povezavi!

Več iz te teme:

Komentarji: