Sipa »wannabe«

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Slovenci smo narod z izjemnimi idejami. To je naš svet že marsikdaj okusil. Tudi Sebastjan je človek z vizijo, ki jo je že udejanil. Njegova vizija že pluje. Govorimo o Sipi, prvemu samonapihljivemu in (po želji) električno gnanemu, z Rdečo piko nagrajenemu  SUP-u na svetu. Ampak, glej ga zlomka. Sebastjanova ideja je res tako super, da so se »izumitelji« na drugi strani ribnika Brbotalnika odločili, da poskusijo stvar narediti po svoje.

Fantje iz podjetja Bixpy, ki se ukvarja z izdelavo izdelkov za kvalitetno preživljanje časa na vodi, so povzeli  Sebastjanovo idejo, ter stvar  izdelali po svoje. Po mojem skromnem mnenju ne ravno posrečeno, ampak, vsake oči imajo svojega »malarja«. Na rep deske s pomočjo trakov pritrdite baterijo, ki poganja jet-pogon. Jet pogon je vstavljen namesto smernika in se ga, po želji upravlja brezžično s pomočjo komanderja, ki je pripet na roko. Taka »mašinerija« požene SUP do 10kh/h, seveda brez veslanja.

Osebno bi raje veslal na Sipi, vi pa presodite, če je zadeva res vredna 750 ameriških zelencev, kar fantje iz Bixpya zahtevajo za svoj sup-jet.

ni podpisa
ni podpisa

 

Več iz te teme:

Komentarji: