Tek prijateljstva

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Športno društvo Hotedršica vas vabi na 46. Tek prijateljstva, ki bo v Hotedršici že to soboto, 27. 5. 2017.
Štart najmlajših tekačev bo ob 14. uri. Do takrat so možne prijave pri prijavni službi na prizorišču tekmovanja. Osnovnošolski otroci bodo razdeljeni v 8 starostnih kategorij, za predšolske otroke pa smo pripravili tekaško dirko na 300 metrov.


Štart članov in članic bo ob 17. uri, do te ure se lahko tudi prijavite pri prijavni službi. Start in cilj tekaške trase je na vaškem trgu v centru vasi poleg cerkve. Trasa pelje skozi Žejno dolino, se povzpne do Rovtrskih Žibrš, nadaljuje proti Logaškim Žibršam ter se mimo Hotenjskih Žibrš spusti nazaj po Zeleni dolini v center vasi. Po idilični neokrnjeni naravi bo ob lepem vremenu tek na 11,8 km z vašimi prijatelji ter prijatelji teka prijeten in sproščujoč.
Tek spada v sklop Primorskih pokalnih tekov, v katerem je poleg Teka prijateljstva še 13 preostalih tekov, med njimi tudi Tek v Belo.


Lepo vabljeni vsi prijatelji teka na start ali ob tekaško traso!

http://www.hotedrsica.si/index.php/2012-09-27-16-39-32/tek-prijateljstva

 


Športno društvo Hotedršica

ni podpisa
ni podpisa


Predstavitev ŠD Hotedršica

 
S čim se ukvarjamo?

V Športnem društvu Hotedršica skrbimo za širjenje kulture športa na širšem območju našega delovanja. Krajanom Hotedršice in drugim zainteresiranim omogočamo možnost udejstvovanja v različnih športnih aktivnostih, ki jih organiziramo tekom celega leta. Z organizirano vadbo si prizadevamo že otroke navdušiti nad športom ter jim s tem omogočiti kakovostno preživljanje prostega časa.

Vizija:

Vizija društva je širiti ponudbo športnih aktivnosti, nuditi kakovostno vadbo ter cenovno dostopne športne izlete.

Cilji:

Cilj Športnega društva Hotedršica je športno vzgajanje mladih ter skrb za športno aktivnost vseh zainteresiranih.

Kje delujemo:


• Športno društvo Hotedršica ima status društva. V svojih vrstah združujemo približno 130 članov, ki se enkrat letno srečamo na občnem zboru. Občni
zbor, kot najvišji organ društva, voli 9 članov v upravni odbor, ki se redno srečuje in odloča o vseh aktivnostih društva.


• V svoje vadbe sprejemamo vse krajane Hotedršice, seveda pa smo do zapolnitve razpisanih prostih mest odprti tudi za športne navdušence iz
drugih krajev. Žal pa smo v kraju zelo omejeni s športno infrastrukturo. Športnim navdušencem lahko ponudimo večnamensko dvorano v krajevnih
prostorih "Stara šola", za poletne športne aktivnosti uporabljamo travnato nogometno ter odbojkarsko športno igrišče ob poti v Hotenjske Žibrše.
Poleg igrišča je tudi vodna pregrada, ki v poletnih mesecih služi kot kopališče. Tam se nahaja tudi športni objekt za hranjenje potrebnih športnih
rekvizitov.
 

Več iz te teme:

Komentarji: