V 123 dneh do boljšega počutja – 1, 2, 3, GREMO!

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Dobro počutje ni naključje. Je tek na dolge proge. Da bi dosegli cilj, moramo najprej narediti prvi korak in na poti vztrajati z neomajnim prepričanjem, da nam bo uspelo. Zato so pri Hoferju zasnovali vseslovensko družbeno odgovorno akcijo 1, 2, 3, GREMO!, katere namen je spodbujati vsakodnevno aktivnost in skrb za boljše počutje. V družbi ambasadorjev, Marka Potrča in Jana Kovačiča, so akcijo predstavili na Gradu Kodeljevo, kjer so udeleženci podpisali tudi zavezo aktivnemu življenju.

 

ni podpisa
ni podpisa

Udeleženci so podpisali tudi manifest telesu!


S skupnimi močmi do cilja

Projekt 1, 2, 3, GREMO!, ki bo vrhunec dosegel na Ljubljanskem maratonu, Slovenke in Slovence spodbuja k aktivnejšemu vsakdanu. V 123 dneh, od 28. junija do 28. oktobra, bodo udeleženci s skupnimi močmi pritekli do boljšega počutja in bolj zdravega telesa. Da pa ne bo vse ostalo zgolj pri besedah, bosta skrbela motivator in voditelj Marko Potrč in športni strokovnjak Jan Kovačič. Pripravila sta 17-tedenski program vadbe, s katero bosta skrbela za boljšo gibljivost, ustrezno opremo in pravilno tehniko teka. Veliko pozornosti bosta namenila tudi pravilni prehrani in hidraciji, svetovala, kako pridobiti moč, hitrost, in odgovarjala na vprašanja. Poleg tedenskega programa vadbe bosta udeležence na osmih lokacijah po Sloveniji še dodatno osebno spodbujala.

Čas je, da znova vzljubimo svoje telo

Na maratonu življenja imamo ob sebi nenehno zanesljivega sopotnika, ki nam po svojih najboljših močeh pomaga preskakovati ovire in premagovati izzive. Ta zvesti prijatelj, ki nas podpira na vsakem koraku, čeprav ga občasno zanemarjamo, je naše telo. Zato je čas, da mu obljubimo, da bomo odslej zanj bolje skrbeli. Čas je, da ga znova vzljubimo. V sklopu projekta bodo sodelujoči lahko podpisali že zapisani manifest telesu ali mu posvetili osebno in unikatno pismo. To bo osebni poklon življenjskemu sopotniku, ki nas spremlja 24 ur na dan, 365 dni v letu. Prav tako bo mogoče na spletni strani  www.123gremo.si  ustvariti profil in z označevanjem opravljenih nalog spremljati svoj napredek. Ambasadorja Marko in Jan bosta skupaj z različnimi strokovnjaki na voljo za vprašanja o vadbi, regeneraciji, primerni opremi in o drugih tematikah, povezanih z gibanjem.

 

ni podpisa
ni podpisa

 

V 123 dneh za boljši jutri

Od 28. junija do 28. oktobra 2018 lahko tako vsak posameznik stori veliko za svoje telo in boljše počutje. Z vadbo po programu se lahko vsi sodelujoči udeležijo tudi ene od razdalj na Ljubljanskem maratonu. Vsak korak pa ne bo le korak bližje boljšemu telesnemu počutju, ampak tudi boljšemu jutri. Pri Hoferju bodo za vsak pretečeni kilometer v majici 1, 2, 3, GREMO! na največjem tekaškem dogodku v Sloveniji darovali 10 centov za otroke iz projekta Botrstvo v Sloveniji.
 

ni podpisa
ni podpisa

Čas je, da naredite nekaj zase in za svoje telo. Čas je, da pozabimo na vse izgovore. Čas je, da vam uspe.

Več informacij je na voljo na spletni strani www.123gremo.si, Facebooku in Instagramu.

O. T.

Foto: Anže Krže, Mediaspeed

Več iz te teme:

Komentarji: