Ženski tekaški copati

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Znanje in izkušnje športnic iz vsega sveta so adidasu pomagale pri oblikovanju novih tekaških copat PureBOOST X. Eleganten in tesno prilegajoč copat, ki je plod adidasovih večletnih raziskav ter testiranj ženskega teka, je ustvarjen za energičen in aktiven življenjski stil.

Pri večini tekaških copat gre zgolj za prilagojeno različico moških tekaških copat, najnovejši PureBoost X pa so oblikovani z mislijo na predstavnice nežnejšega spola.

Končni rezultat je kombinacija visoke zmogljivosti in modnega stila za dogodivščine vseh vrst.

Porušite ustaljene smernice prihodnosti s copati adidas Tubular

Pozornost modnega sveta je prevzela nova linija copat adidas Tubular, ki s svojo edinstveno silhueto odstopa od konvencionalne oblike in narekuje trende prihodnjih let. Nova linija ponuja različne kolekcije z drznimi modeli, ki so z atipičnim dizajnom in naprednimi tehnologijami ustvarjeni za protagoniste visoke ulične mode. Tubular Runner Weave, navdahnjen po kultnem copatu iz leta 1993, in Tubular Nova, v celoti zaznamovan z živahnim rdečim tonom, predstavljata najčistejši izraz sodobnega dizajna.

ni podpisa
ni podpisa

Poskočne in neustrašne v spomladansko poletni kolekciji adidas by Stella McCartney

Drzna in dovršena kolekcija adidas by Stella McCartney združuje vodilne adidasove tehnologije Adizero®, Climalite® in ClimaChill® za popolno počutje med športnimi aktivnostmi. Na naših policah boste že našle barvne kose, ki so ustvarjeni za tekaške treninge, aktivnosti v studiu in vodi ter ostale športne dogodivščine. Oblačila, obutev in dodatki z nenavadnimi potiski, živahnimi odtenki in izstopajočimi šivi bodo med predstavnicami ženskega spola, ki želijo tudi med rekreiranjem izgledati modno, zagotovo spodbudili val navdušenja.

Modno obarvan korak s tekaškimi copati PureBoost X

Drobna in prilagodljiva silhueta tekaških copat zagotavlja udobje tisočerih majhnih energijskih kapsul BOOST™, medtem ko vmesni BOOST podplat prinaša dodaten naboj energije in s tem poskrbi, da bo tek še naprej ostajal vaš najljubši način za vzdrževanje telesne pripravljenosti. Model v živahnih rožnatih odtenkih se ponaša s povsem novim nepritrjenim lokom, ki je izdelan iz prilagodljivega in raztegljivega mrežastega materiala. Ovija se okoli sredine stopala in ga tako optično zmanjša, obenem pa dodaja občutek neprimerljive podpore med vsako tekaško izkušnjo.

Več iz te teme:

Komentarji: