Zgled: ASI na trasi

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Od danes dalje lahko na centralah zavarovalnice Adriatic Slovenica v Kopru in v Ljubljani, zaposleni načrtujejo krajše službene poti tudi s kolesom, sporoča njihova promotorka zdravja Irena Rifl. Iz tima Kadri pa dodajajo, da so za več zdrave rekreacije na kolesu poskrbeli tudi z novim, dobrodošlim ukrepom v okviru certifikata Družini prijazno podjetje.  


V Kopru in v Ljubljani lahko tako za krajše službene poti zaposleni opravijo v sistemu BC med službenimi vozili tudi predhodno rezervacijo kolesa. Po eno kolo je na voljo na vsaki lokaciji.  Kolo je opremljeno z vso potrebno opremo za varno vožnjo po mestu, z njim se je v Ljubljani že zapeljala zaposlena v ASu, Alenka Simšič. V marketingu so poskrbeli, da so »ASi na trasi« prepoznavni.

ni podpisa
ni podpisa

 
Iz tima Kadri sporočajo, da vztrajno dopolnjujejo tudi ukrepe v okviru certifikata Družini prijazno podjetje. Ker v družbi spodbujajo zdrav življenjski slog, bo zadnji ukrep poskrbel za zdravo rekreacijo na kolesu tudi za tiste brez dobre fizične pripravljenosti. »Najnovejši ukrep in ugodnost za zaposlene v okviru certifikata Družini prijazno podjetje bo kolesarjenje približal vsem! Na vseh poslovnih enotah in na Centrali v Kopru v Ljubljani bo v kratkem na voljo izposoja naprave, ki z namestitvijo na kolo omogoča lažje premagovanje vzponov. Na enostaven način torej običajno kolo postane električno kolo in olajša vožnjo s kolesom,« pojasnjuje direktorica tima Kadri Vlasta Lenardič.


Naprava Roll-eX omogoča hitro konverzijo koles v električna kolesa in zato spodbuja h kolesarjenju vse, tudi tiste brez dobre fizične kondicije - spodbuja torej h gibanju.  Napravo si bodo lahko izposodili pri promotorjih zdravja na lokacijah. Vsaka centrala (Koper in Ljubljana) bo prejela po 5 naprav, vsaka poslovna enota pa po 2 ali 3, glede na število zaposlenih, še dodajajo v timu Kadri.
 
Roll-eX je naprava, ki vsako kolo spremeni v električno kolo le v nekaj minutah. Po prvi montaži ga lahko enostavno snamete in čez čas spet pripnete, saj ga lahko zlahka namestite in odstranite s kolesa. Tehta le 3 kg in ima baterijo, ki omogoča 40 km normalne mestne vožnje.
Tako so se tudi v AS-u pridružili številnim podjetjem, občinam in posameznikom, ki so se navdušili nad to rešitvijo. Obenem podpirajo slovensko tehnološko rešitev.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: