Predstavitvena informacija

Točno na polovici poti

Vseslovenska akcija 1, 2, 3, GREMO! je dosegla polovico svoje poti. Do danes je povezala že več kot 3.200 Slovenk in Slovencev, ki skupaj tečejo do boljšega počutja in so navdušeni nad zastavljenim programom, kar lahko potrdi tudi Milan iz Žalca.
Fotografija: 1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik
Odpri galerijo
1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik

Pogosto se zavedamo, da bi morali nekaj storiti za boljše počutje, le peščica pa premaga izgovore in vztrajno krene proti cilju. Ker so najmočnejše omejitve tiste, ki nastanejo v naših glavah, se večkrat zgodi, da obupamo že pred prvo polovico. Zmanjka nam motivacije in opremo se na vsak izgovor. V takih trenutkih potrebujemo spodbudo in zgled, ki je močnejši od vsakega izgovora. S tem se strinja tudi 50-letni Milan iz Žalca, ki akcijo 1, 2, 3, GREMO! spremlja že od samega začetka. Več let nazaj je aktivno kolesaril, nato je svoje športno udejstvovanje postavil na stranski tir, a se je pred petimi leti ponovno zdramil, saj je ugotovil, da tako ne gre več. S pomočjo prave motivacije se je vrnil na pot k dobremu počutju, ki ji z veseljem sledi še danes. Milan s svojim zgledom dokazuje, da je vredno začeti. Ni važno, ali popolnoma od začetka ali po daljšem oziroma krajšem premoru. Ni važno, ali začnemo na polovici poti. Pomembno je le vztrajati – tudi ko motivacija pade in cilj še ni viden.



FOTO: arhiv HOFER 
FOTO: arhiv HOFER 

 

Na polovici poti do boljšega počutja

Milan je le eden od več tisoč podpornikov akcije 1, 2, 3, GREMO!, ki vadijo po 17-tedenskem programu. Nad njim je navdušen, saj na sebi vidi očitne spremembe. Telesno je bolje pripravljen, prav tako se je izboljšalo tudi njegovo počutje. Za programom stoji športni strokovnjak Jan Kovačič, ki skupaj z voditeljem in motivatorjem Markom Potrčem, udeležence prek spleta in na dogodkih po Sloveniji spodbuja na poti do boljšega počutja.
 

Skupna druženja kot dodatna motivacija

Do vrhunca projekta, ki je udeležba na eni od razdalj na oktobrskem maratonu v prestolnici, se bodo podporniki družili še na petih dogodkih, ki bodo potekali v Dravogradu, Ljubljani, Murski Soboti, Novi Gorici in Mariboru. Naslednji bo že to nedeljo, 2. septembra, ko se srečamo na Koroškem. Potek dogodka je že znan - Marko bo poskrbel za motivacijo, Jan za uspešno izveden trening, HOFER pa za zdrav prigrizek in prijetno osvežitev.

1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik 
1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik 

 

Dobro počutje = naložba v lepšo prihodnost

Dobro počutje je pomembna naložba v prihodnost vsakega posameznika. Če smo zdravi in se dobro počutimo, lažje opravljamo vsakodnevne obveznosti, imamo več energije in volje za prostočasne dejavnosti ter bolj lahkotno stopamo v nov dan. Obenem bo akcija tudi lepa spodbuda za lepšo prihodnost tistih, ki jim vsakdan ni najbolj naklonjen. Za vsak kilometer, ki ga bodo podporniki akcije na največjem tekaškem dogodku v slovenski prestolnici pretekli v majici 1, 2, 3, GREMO!, bodo pri HOFERju namenili 10 centov projektu Botrstvo.



1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik
1, 2, 3, gremo! FOTO: Iztok Kurnik

 

Nikoli ni prepozno!

Še vedno je čas, da se nam pridružite. Skočite na 123gremo.si, ustvarite svoj profil, podpišite manifest svojemu telesu, s katerim se boste zaobljubili, da boste zanj bolje skrbeli, ter z vadbo po programu in z označevanjem opravljenih nalog spremljajte svoj napredek. Cilj je blizu in na njem nas čaka najlepša nagrada – boljše počutje. Se vidimo!
 
Dodatne informacije:
 
info@123gremo.si  
www.123gremo.si
Facebook: 123gremo     
Instagram: #123gremo
 

Preberite še: