Predstavitvena informacija

Ziher je ziher: do specialista hitreje in ugodneje

Če bo zdravje, bo vse drugo prišlo samo od sebe, pravijo. Pa ga včasih še vedno premalo cenimo in se njegove resnične vrednosti zavemo šele, ko se nam kaj pripeti ali zbolimo.
Fotografija: Zdravje naj bo na prvem mestu. Foto: Getty Images
Odpri galerijo
Zdravje naj bo na prvem mestu. Foto: Getty Images


Zlasti kadar gre za resnejše težave, je hitro zdravljenje še kako pomembno. A do njega žal ne moremo vedno dostopati, saj so čakalne vrste v javnem zdravstvu dolge in je lahko prepozno, še preden pridemo na vrsto. Zato se ravnajmo po načelu »ziher je ziher« in ukrepajmo preventivno.Dovolj je čakanja
Ste dobili napotnico za operacijo, a boste morali nanjo čakati več mesecev? Ste v duševni stiski, pa ne morete takoj k psihologu, ker so vsi v vaši okolici zasedeni, čakalna doba pa je najmanj tri, če ne šest mesecev? Zdravstveno zavarovanje Specialisti z asistenco vam omogoča hiter dostop do specialista, diagnostične preiskave, fizioterapije in psihološke pomoči, ko jo potrebujete. Z njim lahko v samoplačniški ambulanti pridete na vrsto že v približno desetih dneh.Vas zanima še drugo mnenje?
Če imate pomisleke o diagnozi, ki so vam jo postavili, ali se vam porajajo dvomi o predpisanem zdravljenju, lahko za mnenje zaprosite še mednarodne strokovnjake, ne da bi vam bilo treba za to odpotovati v tujino. V najkrajšem možnem času vam bodo namreč odgovorili pisno.