Pred blokom ležala mrtva moški in ženska, policija razkriva, kdo sta

Zgodilo se je v nedeljo zjutraj.
Fotografija: FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
FOTO: Marko Feist

Včeraj je OKC PU Koper prejel obvestilo neke Koprčanke, da pod balkonom stanovanjskega bloka ležita mrtva moški in ženska. Tja je odšla policijska patrulja.

Pomočnik vodje Sektorja kriminalistične policije na PU Koper Dejan Grandič prav tako v izjavi za medije zaradi interesa preiskave ni mogel povedati, ali je bila ženska pred padcem iz balkona tudi zabodena ter kakšne predmete so našli in zasegli v stanovanju žrtve. »Trenutno potekajo vse aktivnosti zaradi razjasnitve okoliščin tega dogodka, tako da ne moremo odgovoriti na vprašanje o motivu tega dogodka, prav tako tudi ne tega, ali je bilo pri tem dogodku storjeno kaznivo dejanje,« je v izjavi povedal Grandič.

»Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da gre za 49-letno Koprčanko in njenega 51-letnega zunajzakonskega  partnerja, sicer državljana Hrvaške. Policisti in kriminalisti so zbrali potrebna obvestila in opravili ogled kraja dejanja, preiskovalna sodnica pa je odredila sodno obdukcijo obeh trupel,« je javnosti sporočila Anita Leskovec iz PU Koper. 

Grozljivka v Kopru: moški in ženska mrtva obležala na zelenici

Preiskava se nadaljuje. O smrti državljana Hrvaške so včeraj obvestili hrvaški DKP v Sloveniji. »V tej fazi postopka ne moremo potrditi navedb v medijih, da je bilo storjeno kaznivo dejanje umora, saj preiskovalne aktivnosti še potekajo, vključno z obdukcijo.«

Komentarji: