Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Tekmica Eme Kozin izgubila prvič v karieri, a ne v boksarskem ringu

Ameriška boksarka Claressa Shields je v sredo zvečer izgubila prvi dvoboj v karieri, potem ko se je še drugič preizkusila v svetu mešanih borilnih veščin.
Claressa Shields (zgoraj) med junijskim prvim nastopom v oktagonu v Atlantic Cityju. FOTO: Elsa/AFP
Claressa Shields (zgoraj) med junijskim prvim nastopom v oktagonu v Atlantic Cityju. FOTO: Elsa/AFP
28. 10. 2021 | 16:11
28. 10. 2021 | 16:22
1:35

Premočna za dvakratno olimpijsko prvakinjo v bosku Claresso Shields je bila na dogodku PFL Championship Mehičanka Abigail Montes, ki jo je v oktagonu ugnala šele po deljeni sodniški odločitvi (29:28, 28:29, 29:28). Shieldsova, za mnoge najboljša boksarka ta hip, se bo 11. decembra v Birminghamu pomerila s slovensko šampionko Emo Kozin, a tako v boksu kot v svetu MMA do srede še ni izgubila niti enega dvoboja. Tudi tokrat je začela zelo dobro, a nato plačala za pomanjkanje izkušenj, saj je večkrat končala na tleh in se ni mogla izviti iz primeža Montesove.

Shieldsova je tekmico, ki je ohranila svoj nepremagljivi niz, sploh v prvi rundi uspela vreči iz tira z nekaj dobrimi kombinacijami.

A kmalu se je začela poznati večja izkušenost Mehičanke, ki je nadzirala dvoboj ob mreži in na tleh ter na trenutke precej nemočno Američanko večkrat ustavila z rušenjem.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine