Zaljubljeni Norris bo lovil prvo zmago

Angleški dirkač je razočaral oboževalke, ko je objavil sliko nove ljubezni, portugalske manekenke Luisinho Oliveira.
Fotografija: Lando Norris dopustuje v Dubaju. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Lando Norris dopustuje v Dubaju. FOTO: instagram

Lando Norris je eden najpriljubljenejših voznikov v formuli 1 in ga nekateri vidijo kot naslednika rojaka Lewisa Hamiltona. Kot je običajno pri mladih bogataših, je tudi adut McLarna obdan z dragimi stvarmi in lepimi dekleti.

Na naslovnicah tabloidov se je znašel lansko poletje, ko sta ga po finalni tekmi nogometnega eura na Wembleyju pred njegovim 200.000 evrov vrednim avtom McLaren GT pričakala zamaskirana moška in mu snela 50.000 evrov vredno uro Richard Mille. Na srečo je bil nepoškodovan in je lahko neksj dni kasneje dirkal v Silverstonu.

Lando Norris še čaka prvo zmago v formuli 1. FOTO: Reuters
Lando Norris še čaka prvo zmago v formuli 1. FOTO: Reuters

Tokrat so njegove fotografije razočarale njegove oboževalke, saj so razkrile, da je 22-letni zvezdnik oddan. Priznal je, da se mu je srce vnelo za portugalsko manekenko Luisinho Oliveira, s katero se mudita na počitnicah v Dubaju. Na instagramu, kjer ima 4,7 milijona sledilcev, je ob fotografiji, na kateri se zaljubljenca poljubljata, pripisal: »Moj sonček«.

Sezona 2022 v F1 se bo začela 20. marca. Norris je lani trikrat stal na zmagovalnem odru in osvojil šesto mesto. Morda mu letos nova romanca prinese tudi prvo zmago.

Preberite še:

Komentarji: