Močno spremenjen seznam Iva Jana

Od 8. do 10. novembra slovenski hokejisti na turnirju v Belorusiji.
Fotografija: Seznam Iva Jana za turnir v Belorusiji so kroijle poškodbe in klubske obveznosti hokejistov. FOTO: Mavric Pivk/Delo
 
Odpri galerijo
Seznam Iva Jana za turnir v Belorusiji so kroijle poškodbe in klubske obveznosti hokejistov. FOTO: Mavric Pivk/Delo  

Klubske obveznosti in tudi poškodbe so botrovale spremembam na seznamu kandidatov za slovensko hokejsko reprezentanco, ki se bo med novembrskim klubskim tekmovalnim premorom udeležila mednarodnega turnirja v Belorusiji. Selektor Ivo Jan je moral pred potjo v Minsk opraviti številne menjave.

Že prvotno na seznamu za hokejski izziv ni bilo prekaljenih Jana Muršaka, Jana Urbasa, Sabahudina Kovačevića, zdaj so v reprezentanci nove spremembe. Tako sta na seznamu vratarjev Žan Us in Rok Stojanovič zamenjala Gašperja Krošlja in Matijo Pintariča, med branilci sta Miha Logar in Maks Selan nadomestila Blaža Gregorca in Žigo Pavlina, medtem ko so v napadalskih vrstah Luka Bašič, Gal Koren in Miha Zajc vskočili namesto Boštjana Goličiča, Aleša Mušiča in Jureta Sotlarja, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

Turnir bo od 8. do 10. novembra v Minsku, na njem pa se bodo pomerile reprezentance Belorusije, Francije, Latvije in Slovenije. Slovenski hokejisti se bodo v Minsku najprej pomerili z Latvijci, nato bo sledil obračun z domačini ter za konec še s Francozi.

Preberite še:

Komentarji: