Beograjski rdeče-beli so še naprej nerešljiva uganka

Cedevita Olimpija je v ligi ABA še drugič izgubila proti Crveni zvezdi, a tokrat v Stožicah veliko bolj prepričljivo kot v sredo v Pionirju.
Fotografija: Drugi dvoboj v štirih dnevih med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo je tudi drugič pripadel Beograjčanom. FOTO: ABA
Odpri galerijo
Drugi dvoboj v štirih dnevih med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo je tudi drugič pripadel Beograjčanom. FOTO: ABA

Če so bili Ljubljančani v sredo do zadnjih sekund v igri za zmago, so v današnjem dvoboju proti Crveni zvezdi na čudež upali le do zadnje četrtine. Beograjčani so v Stožicah dokazali, da so prvi favoriti za naslov v ligi ABA in v Ljubljani prepričljivo zmagali z 89:72.

Crvena zvezda je v najboljšem položaju za prvo mesto v rednem delu, Olimpija pa bo za zanesljivo uvrstitev med štiri najboljše in v končnico morala premagati še Cibono v torek v Zagrebu in Mego Soccerbet, 27. t. m., v Stožicah.

Strelci: Perry 29 (9:6 za tri), Blažič 14, Jones in Marinković po 5, Dimec in Hopkins po 4, Brown, Hodžić in Rupnik po 3, Murić 2; Dobrić 26 (6:4 za dve, 19:6 za tri), Loyd 21, Davidovac 13, Walden 9, Lazić 8, Hall 6, Kuzmić 4, Nnoko 2.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: