Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Alex Sandro na pragu Uniteda

Branilec Alex Sandro naj bi se po poročanju otoških medijev iz Juventusa preselil k Manchester Unitedu.
Jose Mourinho želi okrepiti svojo obrambo. FOTO: Jason Cairnduff/Action Images Via Reuters
Jose Mourinho želi okrepiti svojo obrambo. FOTO: Jason Cairnduff/Action Images Via Reuters
N. Gr., STA
18. 5. 2018 | 18:47
18. 5. 2018 | 18:52
1:36
Angleški nogometni velikan Manchester United bo po poročanju britanskih medijev prihodnji teden podpisal pogodbo z levim bočnim branilcem torinskega Juventusa, 27-letnim Brazilcem Alexom Sandrom. Vrednost prestopa ocenjujejo na 50 milijonov evrov.

Juventus je pred tremi leti Portu za Brazilca plačal 26 milijonov evrov. Alex Sandro je sicer drugi branilec, ki si ga želi pripeljati Jose Mourinho v United, blizu prestopa naj bi bil tudi Tottenhamov Toby Alderweireld, ki bo stal 45 milijonov evrov.
Portugalski strateg Uniteda pa si želi v rdečem dresu videti še enega nogometaša v obrambi, oko je vrgel na francoskega reprezentanta Djibrila Sidibeja, ki igra za Monaco.
 

Stoke po izpadu odpustil Lamberta


odstvo angleškega nogometnega kluba Stoke City se je sporazumno razšlo s trenerjem Paulom Lambertom, potem ko je ekipa izpadla v drugo ligo. Lambert je klub prevzel januarja, podpisal je dvoinpolletno pogodbo po slovesu Marka Hughesa.
Lambert je četrti trener iz angleške elitne lige, ki je v zadnjih treh dneh izgubil službo. Swansea se je tako razšle s Portugalcem Carlosom Carvalhalom, Everton je odpustil Sama Allardycea, West Ham pa Davida Moyesa.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine