Arnel Jakupović dokončno član Domžal

Avstrijski nogometaš je podpisal pogodbo do 31. maja 2023.
Fotografija: Arnel Jakupović bo predvidoma ostal v Domžalah še tri sezone. FOTO: Nejc Berce/NK Domžale
Odpri galerijo
Arnel Jakupović bo predvidoma ostal v Domžalah še tri sezone. FOTO: Nejc Berce/NK Domžale

Domžale – Avstrijski nogometaš Arnel Jakupović bo tudi po izteku posoje iz italijanskega Empolija nosil dres Domžal. To je danes sporočil slovenski prvoligaš, ki je z 22-letnim napadalcem sklenil pogodbo do 31. maja 2023. Na spletni strani kluba so zapisali, da gre pri prestopu 22-letnega napadalca za rekordno odškodnino kluba, številk pa niso navedli.

Jakupović je v tej sezoni v prvi slovenski ligi in pokalu dosegel 13 golov na 31 tekmah. V Domžale prišel septembra lani, ko ga je v Slovenijo posodil Empoli. S tem italijanskim drugoligašem je imel Avstrijec veljavno pogodbo do konca sezone 2020/21, a so se z Domžalčani očitno dogovorili o višini odškodnine.
 

Domžale življenjska priložnost


V svoji karieri je Jakupović nosil še drese mladinske ekipe Juventusa, Sturma in Middlesbrougha, za avstrijske mlajše selekcije pa je zbral 49 nastopov. Kariero je sicer začel pri dunajski Austrii.

»Zelo sem vesel, da kljub izteku posoje ostajam v Domžalah. Kot sem dejal ob septembrskem prihodu, Domžale so moja življenjska priložnost, zato sem ponujeno zgrabil z obema rokama. Klub prav tako velja za zelo urejeno sredino, zato se prihajajočih izzivov že veselim,« je ob podpisu dolgoročne pogodbe poudaril napadalec Domžal.

Komentarji: