Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bišćan tudi uradno ni več Olimpijin trener

Iz kluba so javnosti poslali skupno izjavo hrvaškega strokovnjaka in predsednika Milana Mandarića. Naslednik bo znan prihodnje dni.
Igor Bišćan se je poslovil kljub rezultatom in podpori navijačev. Foto Leon Vidic/Delo
Igor Bišćan se je poslovil kljub rezultatom in podpori navijačev. Foto Leon Vidic/Delo
J. P.
6. 6. 2018 | 16:08
6. 6. 2018 | 16:17
1:54
Ljubljana – Igor Bišćan je, čeprav so se zanj odločno potegnili navijači, zdaj tudi uradno nekdanji trener nogometnega državnega prvaka Olimpije. Danes popoldne so namreč iz kluba posredovali skupno izjavo hrvaškega strokovnjaka in predsednika ljubljanskega kolektiva Milana Mandarića, obenem pa pripisali, da bodo ime novega trenerja – najglasneje se omenja Slavišo Stojanovića – obelodanili v prihodnjih dneh. Skupno izjavo objavljamo v celoti.


Skupna izjava Bišćana in Mandarića


Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić in trener Igor Bišćan sta se v zadnjih dneh večkrat sestala in pogovarjala o sodelovanju. Med pogovorom sta ocenila, da so dogodki iz minule sezone pokazali, da sodelovanje, ki bi bilo v skupnem interesu, preprosto ni več mogoče.

»Takšna odločitev nikoli ni bila enostavna, a stojim za njo brez pomislekov in verjamem, da je v interesu NK Olimpija. Ne glede na to želim poudariti, da je Igor Biščan opravil svoje poslanstvo v našem klubu v skladu s cilji. Želim mu vse dobro in veliko uspehov v nadaljnji karieri,« je ob tem povedal predsednik NK Olimpija Milan Mandarić.

»Zahvaljujem se predsedniku za zaupanje, zahvaljujem se tudi vsem zaposlenim v klubu in vsem drugim, ki so prispevali, da je bila ta sezona za nas zgodovinska. Hvala navijačem za neizmerno podporo in hvala vsem mojim najbližjim sodelavcem za maksimalno pomoč pri delu z ekipo. Hvala tudi igralcem, ki so najbolj zaslužni za izjemen uspeh, ki smo ga dosegli,« je dejal Igor Bišćan.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine