Borim se, borim, toda ne gre, sem napol mrtev človek

Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Miroslav Blažević je komentiral nedavno zmago Hrvatov nad Francozi.
Fotografija: Miroslav Ćiro Blažević že pregovorno govori brez dlake na jeziku. FOTO: Ronald Goršić/cROPIX
Odpri galerijo
Miroslav Ćiro Blažević že pregovorno govori brez dlake na jeziku. FOTO: Ronald Goršić/cROPIX

Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Miroslav Blažević je komentiral nedavno zmago Hrvatov nad Francozi (0:1), pri tem pa ni izbiral pohval. V pogovoru za hrvaške medije je najprej resda razkril svoj zdravstveni položaj, saj se bojuje z zahrbtno boleznijo. »Borim se, borim, toda pri tem mi ne gre in sem v resnici napol mrtev človek,« je razkril priljubljeni Ćiro, ki se je razgovoril o hrvaški izbrani vrsti.

»Klobuk dol pred njimi! Zmagali smo v Parizu, toda še bolj me navdihuje z optimizmom način, na kakršnega smo nadzorovali tekmo proti Franciji. Še mladi fantje delujejo kot rutinerji! Ne morem mimo Luke Modrića, ki nas prav sili, da smo navdušeni nad njim. Selektor Zlatko Dalić je prav izbran, da doseže velike stvari,« je zatrdil Blažević.

Davor Šuker se rodi enkrat na 30 let

»Hrvaška je bila vselej od nekoga okupirana, tako da smo morali razviti posebne prijeme za naše preživetje, to nam pomaga tudi na nogometnem igrišču,« je še prepričan Blažević. »Na letošnjem svetovnem prvenstvu v Katarju lahko merimo visoko. Kdo bo novi Davor Šuker? Težko je nekoga določiti, saj se tega ne da naučiti. Šuker se rodi enkrat na 30 let,« je dodal Ćiro.

Preberite še:

Komentarji: