Dobovec se je ogreval v prvem polčasu, v drugem pa razbil srbskega izzivalca

Kvalifikacijski turnir za uvrstitev v ligo prvakov je slovenski šampion začel z zmago proti srbskemu Ekonomcu.
Fotografija: Kapetan slovenskega prvaka v dvoranskem nogometu Rok Mordej (v sredini), Alen Fetić (desno) in drugi igralci so v Podčetrtku z zmago proti srbskemu izzivalcu Ekonomcu naredili velik korak proti ligi prvakov. FOTO: Drago Perko
Odpri galerijo
Kapetan slovenskega prvaka v dvoranskem nogometu Rok Mordej (v sredini), Alen Fetić (desno) in drugi igralci so v Podčetrtku z zmago proti srbskemu izzivalcu Ekonomcu naredili velik korak proti ligi prvakov. FOTO: Drago Perko

Državni prvak v dvoranskem nogometu Dobovec Pivovarne Kozel je le še korak oddaljen od uvrstitve med šestnajst najboljših ekip v ligi prvakov. Na prvi tekmi turnirja skupine 1 v Podčetrtku je premagal prvaka Srbije Ekonomac s 4:0, potem ko je vse gole zabil v drugem polčasu.

Iz skupine 1 se bodo v nadaljnje tekmovanje uvrstile prve tri ekipe, Dobovčani pa se bodo v četrtek ob 20. uri pomerili s prvakom BiH Mostarjem, v soboto, 12. t.m., pa z branilcem naslova najboljšega na stari celini Sportingom s Portugalske (20.00).

Tri gole za Dobovec Pivovarno Kozel je dosegel Kristjan Čujec (26., 30., 35.), enkrat pa je bil natančen Žiga Čeh (31.).

Komentarji: