Edin Džeko v Ljubljani: Prijatelja za vedno

Edin Džeko tudi po selitvi iz Rome v Inter ni izgubil želje po zabijanju golov.
Fotografija: »Prijatelja za vedno,« je ob fotografiji na Facebooku zapisal 35-letni Džeko v družbi vrstnika Ibričića, ki bo 36 let dopolnil prihajajočo nedeljo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
»Prijatelja za vedno,« je ob fotografiji na Facebooku zapisal 35-letni Džeko v družbi vrstnika Ibričića, ki bo 36 let dopolnil prihajajočo nedeljo. FOTO: Facebook

Eden najboljših nogometašev v zgodovini BiH Edin Džeko redno polni časopisne stolpce v Italiji, saj velja za enega najboljših napadalcev zadnjega desetletja na »škornju«. Tudi po selitvi iz Rome v Inter ni izgubil želje po zabijanju golov. Toda prav zaradi domnevne prevelike želje in utrujenosti mu je želel Interjev trener Simone Inzaghi konec tedna nameniti počitek.

Inter se je v Milanu pomeril z Bologno in jo razbil z izidom 6:1, Džeko pa je vstopil v igro v 29. minuti in v drugem polčasu prispeval gola za 5:0 in 6:0. »Nisem imel izbire. Ko se je poškodoval Correa, sem ga moral angažirati, kot sem v drugem polčasu aktiviral tudi Alexisa Sancheza, saj je bil gotovo utrujen tudi Lautaro Martinez,« je o svojih napadalcih razmišljal Inzaghi, ki tako ohranja svežino svojih glavnih adutov v napadu.

Nastop v soboto zvečer Džeka kljub vsemu ni oviral pri načrtovanem oddihu. Privoščil si ga je dan pozneje, ko je v Sloveniji vnovič obiskal svojega prijatelja Senijada Ibričića, nogometaša Domžal. »Prijatelja za vedno,« je ob fotografiji na Facebooku zapisal 35-letni Džeko v družbi vrstnika Ibričića, ki bo 36 let dopolnil prihajajočo nedeljo. Inter bo v torek zvečer gostoval v Firencah.

Preberite še:

Komentarji: