Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Ognjeni v Nemčiji kot doma, Dalić in Modrić zanesljiva kombinacija

Hrvaška bo na evropskem prvenstvu želela narediti podoben rezultat kot na zadnjih dveh svetovnih prvenstvih. Selektor in kapetan stavita na preverjen recept.
Hrvati so na SP v Katarju zapustili z bronastimi kolajnami. FOTO: Paul Childs/Reuters
Hrvati so na SP v Katarju zapustili z bronastimi kolajnami. FOTO: Paul Childs/Reuters
11. 6. 2024 | 05:00
11. 6. 2024 | 08:04
5:39

V nadaljevanju preberite:

Hrvaška, druga na SP 2018 in tretja na SP 2022. Barka Zlatka Dalića je v kvalifikacijah za EP naletela na nekaj čeri, izgubila s Turčijo in Walesom, a vseeno osvojila drugo mesto v skupini. Andrej Kramarić je bil najboljši strelec s štirimi goli, toda na EP bo stavila predvsem na izkušnje igralcev, ki so pred dvema letoma v Katarju osvojili tretje mesto. To so zimzeleni Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović in vratar Dominik Livaković, jamstvo za stabilnost v obrambi je Joško Gvardiol.

Hrvati bodo euro 2024 začeli v soboto proti Španiji. Kakšna je zgodba selektorja Dalića in kapetana Modrića, ki je pred kratkim znova osvojil ligo prvakov? Kakšna naj bi bila začetna enajsterica in kako so se hrvaški nogometaši odrezali v kvalifikacijah?

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine