Handanović pozitiven na koronavirus

Vratar Maribora Jasmin Handanović je na pripravah v Beleku oddal pozitiven vzorec. Aluminij se je okrepil z Arminom Đerlekom.
Fotografija: Jasmin Handanović je moral zaradi pozitivnega testa v karanteno. FOTO: Blaž Samec/Delo
Odpri galerijo
Jasmin Handanović je moral zaradi pozitivnega testa v karanteno. FOTO: Blaž Samec/Delo

Vratar Maribora Jasmin Handanović je bil med pripravami v Beleku pozitiven na novi koronavirus, zato bo moral naslednje dni preživeti v karanteni, so sporočili iz mariborskega kluba.

Poleg 42-letnega veterana bo moral v samoosamitev tudi tudi napadalec Jasmin Mešanović, ki si je z njim v času priprav delil sobo.

Oba nogometaša bosta izpustila današnji pripravljalni obračun s Čukaričkim.

Mariborčani so na priprave v Belek odpeljali 26 nogometašev, doma sta ostala poškodovana Kenan Pirić in Denis Klinar ter suspendirani Martin Milec, ki se bo v pogon lahko vrnil 19. marca.

Mariborsko moštvo je po jesenskem delu državnega prvenstva na prvem mestu, pred najbližjim zasledovalcem Olimpijo ima tri točke prednosti.


Aluminij z novo okrepitvijo


Pri Aluminiju so predstavili novo okrepitev. Iz turškega Sivassporja je kot posojen igralec v Kidričevo prišel 20-letni napadalno usmerjeni vezist Armin Đerlek

»Zelo sem srečen, da prihajam v Slovenijo k Aluminiju. Izbral sem klub, v katerem želim igrati in s svojimi igrami mu želim pomagati, da se čim prej dvigne iz nezavidljivega položaja na prvenstveni lestvici. V Kidričevo prihajam, ker želim dobivati priložnosti za igro in pomagati ekipi, da si čim prej zagotovi obstanek v ligi,« je dejal srbski nogometaš, ki je v svoji profesionalni karieri poleg Sivassporja zastopal še Partizan.

Aluminij v prvenstvu zaseda predzadnje, deveto mesto, s petimi točkami več od Gorice.

Preberite še:

Komentarji: