Josip Iličić je za depresijo zbolel po okužbi s koronavirusom

Kapetan Atalante je razkril, da je slovenski zvezdnik preživljal težke trenutke.
Fotografija: Josip Iličić je uspešnmo prestal vse težave. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters
Odpri galerijo
Josip Iličić je uspešnmo prestal vse težave. FOTO: Daniele Mascolo/Reuters

Bergamo – Slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić se je okužil z novim koronavirusom ter zbolel za depresijo, je danes razkril njegov soigralec in kapetan Atalante Alejandro Gomez, poročajo različni italijanski portali.

Argentinec je razkril, da je imel Iličić težave z zdravjem in da je preživljal težke trenutke. »Okužen je bil z novim koronavirusom, imel je covid-19 in zbolel za depresijo. Pridejo trenutki, ko ti hoče glava eksplodirati. Zdaj je z njim vse v najlepšem redu,« je dejal Gomez.


V zadnji tekmi pred prekinitvijo zabil štiri gole


Dvaintridesetletni Iličić se je po večmesečni odsotnosti – zadnjo tekmo je odigral 11. julija – na igrišče vrnil prejšnji teden na tekmi italijanskega prvenstva proti Napoliju, danes ob 21. uri pa ga v Bergamu čaka nastop v ligi prvakov proti Ajaxu.

Iličić je bil v minuli sezoni izjemno uspešen v domačem prvenstvu in ligi prvakov. V vseh tekmovanjih je na 34 tekmah dosegel 21 golov in devet asistenc, na zadnji tekmi pred marčevsko prekinitvijo vseh dejavnosti pa je v osmini finala lige prvakov proti Valencii dosegel kar štiri zadetke.

Preberite še:

Komentarji: