Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Junak Liverpoola uživa z loparjem v novem konjičku

Sloviti nemški nogometni trener je z Mallorce poslal še eno sporočilo zahvale k svojemu nekdanjemu klubu.
Jürgen Klopp svoje življenjske dobe v Liverpoolu zlepa ne bo pozabil. FOTO: Phil Noble/Reuters
Jürgen Klopp svoje življenjske dobe v Liverpoolu zlepa ne bo pozabil. FOTO: Phil Noble/Reuters
Š. R.
25. 5. 2024 | 12:45
25. 5. 2024 | 12:45
1:57

Današnjo soboto nogometna Anglija namenja pokalnemu finalu med manchestrskima tekmecema – Cityjem in Unitedom. Privrženci svetlo modrih in rdečih bodo napolnili kultni Wembley, simpatije po Otoku se bodo razdelile. Nekaterim pa bo povsem vseeno, kako se bo razpletel mestni derbi, tokrat v Londonu.

In med temi bodo tudi privrženci Liverpoola, med katerimi še vedno precej bolj kot današnji finale odmeva odhod nemškega trenerja Jürgna Kloppa, ki se je v slabem desetletju močno zasidral v srca navijačev priljubljenega kluba. Slednji namreč nikakor ni več dosegal nekdanje šampionske ravni, nakar je prišel ta Nemec, zgodbo zasukal, se z moštvom in armado podpornikov veselil angleškega naslova kot tudi lovorike v ligi prvakov.

»Občutek imam, da nisem dovolj jasno podčrtal svoje zgodbe v Liverpoolu. Rad bi se še enkrat zahvalil za ta čudovita leta,« je sporočil s počitnic, ki jih zdaj – tako kot številni nemški rojaki – preživlja na Mallorci. In tam namenja pozornost svojemu novemu konjičku padelu, v Španiji zelo priljubljeni igri podobni tenisu, toda s krajšim loparjem.

»Nekaj časa že nisem igral, zdaj spet začenjam. Gremo korak za korakom,« je dejal. Na znanem španskem otoku ima sicer svojo počitniško vilo, ker pa jo zdaj prenavljajo, tokrat biva v enem od hotelov visokega razreda.  

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine