Messi in Dembele se bosta vrnila na isti dan

Barcelona počasi sestavlja svojo ekipo za naslednje tekme.
Fotografija: Lionel Messi se ta čas nahaja v Argentini, Ousmane Dembele že redno vadi s soigralci. FOTO: Juan Medina/Reuters
Odpri galerijo
Lionel Messi se ta čas nahaja v Argentini, Ousmane Dembele že redno vadi s soigralci. FOTO: Juan Medina/Reuters

Katalonski nogometni klub Barcelona je svojemu zvezdniku Lionelu Messiju dovolil, da v Argentini preživi še nekaj dodatnih prazničnih dni. S tem bo Argentinec izpustil zadnjo tekmo v tem koledarskem letu proti Eibarju, ki bo na sporedu v torek.

image_alt
Kako je Diego Maradona pristal v Španiji šele leta 1982


Klub je danes sporočil, da Messi nadaljuje terapijo po lažji poškodbi desnega gležnja. Po poročanju španskih medijev je Argentinec v Rosariu, kjer praznične dni preživlja v krogu družine. Dodali so, da se bo v kader nizozemskega trenerja Ronalda Koemana na klopi Blaugrane vrnil za tekmo proti Huesci 3. januarja. Na isti dan naj bi se vrnil v ekipo tudi napadalec Ousmane Dembele, ki že normalno vadi s soigralci.

image_alt
Strelski kralj Cristiano Ronaldo še močneje pobegnil Lionelu Messiju


Od prvega dne novega koledarskega leta bo imel 33-letni Argentinec možnost, da se pogovarja z drugimi klubi, saj mu poleti 2021 poteče aktualna pogodba. Katalonski mediji so prepričani, da bo Messi odločitev o prihodnosti sprejel po volitvah za predsednika kluba, ki bodo na sporedu 24. januarja.

Preberite še:

Komentarji: