Mladi Brazilec iz Ankarana v Maribor

Slovenski nogometni podprvak Maribor je zvezno vrsto okrepil z 21-letnim Felipejem Santosem.
Fotografija: Felipe Santos ostaja v slovenskem prvoligaškem tekmovanju. FOTO: NK Maribor
Odpri galerijo
Felipe Santos ostaja v slovenskem prvoligaškem tekmovanju. FOTO: NK Maribor

Maribor – Slovenski nogometni podprvak Maribor, ki je uspešno odprl evropsko sezono, je zvezno vrsto okrepil z mladim, 21-letnim Brazilcem Felipejem Santosem, ki je od zimskega prestopnega roka naprej branil barve Ankarana Hrvatinov in se v 15 nastopih oziroma 987 minutah na igrišču trikrat vpisal med strelce, maja je zatresel tudi mrežo svojega novega delodajalca, dodal pa je še eno podajo. Vijoličnim je krilni igralec obljubil zvestobo do leta 2021.


Proizvod Palmeirasove šole


Primorski kolektiv bo v zameno za Brazilca, ki bi mu pogodba sicer potekla šele čez sedem mesecev, po lastnih besedah prejel dobro denarno nadomestilo. Felipe Santos je bil v mladih letih obetaven obraz Palmeirasove nogometne šole, ki slovi kot največja brazilska. »Zahvaljujemo se mu za doprinos k uspehom našega kluba, saj je bil ravno on eno največjih presenečenj slovenskega prvoligaškega tekmovanja,« so zapisali pri Ankaranu.


V napadu tudi Mulahusejnović


Že pred tem je vijolično družino povečal tudi 20-letni mladi reprezentant BiH, 20-letni napadalec Nardin Mulahusejnović, dosedanji član Zrinjskega, posojen v GOŠK iz Gabele, ki je z Zlatkom Zahovićem podpisal štiriletno pogodbo.
 

Komentarji: